پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

امسال بیش از 3 هزار و پانصد بانوی طلبه در حوزه‌های علمیه خواهران تهران پذیرش شده‌اند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی برای خواهران طلبه اظهار داشت: در سال جاری بیش از پنج‌هزار خواهر داوطلب تحصیل در مدارس علمیه بودند که متاسفانه به دلیل کم بودن تعداد مدارس، تنها قادر به پذیرایی از سه هزار و پانصد طلبه بودیم.

وی با اشاره به استقبال خواهران برای تحصیل در حوزه‌های علمیه اظهار داشت: رشد و گسترش حوزه‌های علمیه پس از انقلاب اسلامی به حدی بوده است که امروز تنها در تهران، 40 مرکز و مدرسه تخصصی آموزشی در مقاطع 2 و 3 به تربیت و آموزش طلاب خواهران مشغول بوده و بیش از چهار هزار طلبه خواهر نیز در این مراکز، تحصیل می‌کنند.

خانم زهرا راستی، تحقق منویات و رهنمودات مقام‌معظم‌رهبری در خصوص حوزه‌های علمیه را خواسته مدیران ارشد حوزه عنوان کرد و افزود: تهران به عنوان پایتخت و ام‌القرای جهان اسلام در زمینه توسعه مدارس حوزوی نیازمند توجه بیشتری است که البته در قالب طرح‌های جامع و بلند مدت در دستور کار مدیریت حوزه‌ علمیه تهران قرار گرفته و امیدواریم هر چه سریع‌تر به نقطه مطلوب و افق چشم‌انداز ترسیم شده برای حوزه‌ها به ویژه حوزه علمیه خواهران برسیم.

وی افزود: طرح توسعه حوزه‌های علمیه خواهران تصویب شده، ولی تداخل و تراکم کلاس‌ها هم وجود داشته و ما از کسانی که توانایی تاسیس حوزه ویژه خواهران را دارند درخواست همکاری داریم.

مدیر حوزه علمیه خواهران تهران لزوم توجه به بکار گیری طلاب فارغ‌التحصیل خواهر در مراکز مختلف را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: در حال حاضر 4هزار طلبه فارغ‌التحصیل داریم که بخشی از این تعداد در طرح‌های جامع به عنوان مبلغ دینی و ائمه جماعات به مدارس و مراکز آموزشی دخترانه معرفی و اعزام شده‌اند، ولی برای استفاده و بهره‌گیری از فارغ‌التحصیلان خواهر نیازمند برنامه‌ریزی جامع‌تری هستیم.

وی رسالت حوزه‌های علمیه را جهانی دانست و تصریح کرد: در ترویج مبانی غنی اسلام و معارف دینی نه تنها در سطح ملی بلکه در سطوح بین‌المللی و جهانی بایستی رسالت عظیم و الهی خود را انجام دهیم تا در انجام تکلیف خود وظیفه و نقش خوبی را ایفا نماییم.

مدیر حوزه‌ علمیه خواهران استان تهران در پایان، سرمایه‌گذاری علمی و معنوی در حوزه‌های را ارزشمند و ضروری دانست و گفت: سرمایه‌گذاری امروز در حوزه‌های علمیه، نتیجه مطلوب و پرارزشی را در آینده نصیب ما خواهد کرد؛ بنابراین باید علاوه بر توسعه کمی به ارتقای کیفی در حوزه‌های علمیه خواهران توجه لازم را داشته باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha