به گزارش مرکز خبر حوزه، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، در این دیدارها با اشاره به وضعیت فعلی کشور عراق، اظهار داشت: از ابتدای سرنگونی رژیم صدام، معادله جدیدی با محوریت پیروان اسلام در کشور عراق ایجاد شده و روند فعلی رو به رشد، اما کند است.
حجتالاسلام والمسلمین سید عمار حکیم با اشاره به برخی مشکلات کشور عراق، ابراز داشت: متأسفانه برخی در عراق به دنبال کشوری با مشخصات پیشین آن بوده و تفرقهافکنیهای بسیاری انجام میدهند و باید با ایجاد تفاهم و وحدت، رویه میان گروههای حاکم، این مشکلات را رفع نماییم.
وی ابراز داشت: بعد از سرنگونی رژیم صدام، به رغم فشارهای بسیاری که بر کشور بود؛ به یاری خداوند توانستیم مقدار قابل مقدار قابل توجهی را از مشکلات بکاهیم و امروز با شناسایی گروههای تروریستی، آمار تلفات بسیار پایین آمده و کشور امنتری نسبت به قبل داریم.
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق با اشاره به روند مثبت خدماترسانی در این کشور، خاطرنشان ساخت: روند توسعه امکانات و خدمات مثبت بوده، اما کند پیش میرود و این به دلیل ضعف مدیریت و عدم ارتباط مناسب دستگاهها با یکدیگر میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین عمار حکیم افزود: اگر تفاهم سیاسی در عراق به وجود آید، میتوانیم امنیت، خدمات و امکانات بهتری برای مردم داشته و به دنبال آن هستیم که مشارکتی فراگیر و وحدت رویه را در احزاب سیاسی به وجود آوریم.
وی با اشاره به بیداریهای مردم منطقه، اذعان داشت: تحولات در کشورهای منطقه فرصتی را برای ما به وجود آورد تا استکبار فرصت کمتری برای توطئه در عراق پیدا کند و مردم باید با استفاده از این فرصت، ریشه استکبار را بخشکانند.
رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق تصریح کرد: تحولات منطقه و جهان عرب بسیار بزرگ است و از سیستم اداری کشورها خارج شده و به سیستم دموکراسی تبدیل شده است.
*وجود 20 شبکه ماهوارهای مکتب شیعه در عراق
حجتالاسلام والمسلمین حکیم با اشاره به وجود 20 شبکه ماهوارهای مکتب شیعه در عراق، بیان داشت: امروز این شبکهها به صورت مناسب به دنبال ترویج مکتب شیعه در دنیا هستند.
وی با اشاره به روند بحرین و سوریه، اظهار داشت: امروز عراق نقش مثبتی در بهبودی روند بحرین و سوریه داشته و به دنبال وضعیتی بهتر برای این دو کشور هستیم.
رئیس مجلس اعلای عراق با اشاره به روابط ایران و عراق، ابراز داشت: ما به دنبال گسترش روابط و کمشدن حساسیت میان این دو کشور هستیم و یکی از راههای تعمیق روابط، مسئله زیارت است که به دنبال توسعه آن میباشیم.
حجتالاسلام والمسلمین حکیم با اشاره به گسترش مباحث فرهنگی در عراق، خاطرنشان ساخت: یکی از فعالیتهای ما در عراق، اهتمام به مسائل فرهنگی، دینی و تبلیغی است که با جدیت به دنبال آن هستیم.
وی با اشاره به وجود 700 شبکه ماهوارهای ضد اسلام، اذعان داشت: متأسفانه امروز نزدیک به 700 شبکه ماهوارهای به زبان عربی در حال ترویج و تبلیغ فرهنگ غربی هستند و با این وسیله به اسلام ضربه میزنند.
رئیس مجلس اعلای عراق با اشاره به محدودشدن منافقین در عراق، تصریح کرد: منافقین تا پایان سال میلادی باید عراق را ترک کنند و اخطارهای لازم به آنان داده شده است.
*بودجه صد میلیارد دلاری عراق در سال 2011 میلادی
حجتالاسلام والمسلمین حکیم در پایان با اشاره به بودجه صد میلیارد دلاری کشور عراق در سال 2011 میلادی، بیان داشت: عراق جمعیت محدودی دارد و دولتمردان با این بودجه میتوانند کارهای بزرگی را برای مردم عراق انجام دهند.