به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمين عباس اسكندري در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: طرح تجهيز مساجد قم به سيستمهاي نوين مجازي، از طرحهاي مصوب سفر سال گذشته مقام معظم رهبري به قم بوده كه فاز نخست آن در سالروز سفر معظم له به بهرهبرداري ميرسد.
وي ادامه داد: اين طرح در 26 مسجد قم اجرا ميشود و پس از رفع مشكلات و نقصهاي احتمالي توسعه مييابد.
مدیر کل تبليغات اسلامي قم افزود: در حال حاضر تجهيزات مورد نياز اجراي اين طرح از قبيل كامپيوتر، شبكه اينترنت، آنتن مركزي، اسكنر، پرينتر و... خريداري شده و كارشناسان امر در حال نصب اين تجهيزات هستند.
حجتالاسلام والمسلمین اسكندري نهادينه كردن الگوهاي انساني در زندگي جوانان را از جمله اهداف تربيتي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي از اجراي اين طرح عنوان كرد و يادآور شد: ايجاد يك فناوري بوميسازي شده متناسب با فرهنگ جامعه، آموزش جامعه در بهرهبرداري صحيح از فناوري بومي سازي شده و تقدم آموزش بر مستقرشدن فرهنگ مهاجم از جمله مزيتهاي اين طرح است.
وي اجراي اين طرح را يكي از مهمترين عوامل تاثيرگذار در جذب نوجوانان و جوانان به مساجد دانست و تاكيد كرد: تربيت و پرورش جوانان دينباور يكي از مطالبات مهم مقام معظم رهبري از نهادهاي مسئول است و ما اميدواريم با ايجاد شبكه پژوهشي خانه، مسجد و مدرسه بتوانيم زمينه تحقق اين مهم را فراهم كنيم.
مدیر کل تبليغات اسلامي گفت: جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و فراهم كردن فضايي متناسب و جذاب مبتني بر فنآوريهاي نوين و همچنين يك برنامه مدون و از پيش طراحيشده ميتواند جايگاه مساجد را براي پيادهسازي و توسعه فرهنگي در كشور تقويت كند، از اين رو بايد با ارائه طرح و برنامهريزي هدفمند استعدادهاي جوانان مسجدي را در بخشهاي علمي، هنري، سياسي، اجتماعي و فرهنگي شناسايي و سازماندهي كرد.
وی اظهار اميدواري كرد كه با توجه به پشتيباني علمي از اين طرح، بتوان در آينده شاهد توفيقات چشمگيري در زمينه مديريت كارآمد جوانان بر مساجد بود.