یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه ارتباط نهاد‌های حوزوی با مراکز علمی سراسر جهان را مهم دانسته و گفت: مراکز و نهاد‌های حوزوی ارتباطات بین‌‌المللی خود راتقویت کنند.

به گزارش مرکز خبر حوزه حجت‌الاسلام والمسلمین زمانی، در نشستی با اعضای هیئت اعزامی حوزه علمیه قم به سریلانکا پس از شنیدن گزارش این هیئت، اظهار داشت:‌ این سفر، سفری علمی بود، ولی با توجه به این که هیئت اعزامی در مراکز و مؤسسات مختلف حوزوی مشغول فعالیت هستند، می‌توانند با برنامه‌ریزی‌ هیئت‌های جداگانه‌ای با تخصص‌های مختلفی را به کشورهای مختلف اعزام کنند.

وی با تأکید بر ضرورت ارتباط نهاد‌های حوزوی با مراکز علمی سراسر جهان، خاطرنشان کرد: با برگزاری چنین سفرهایی به کشورهای مختلف، راه برای برقراری ارتباط نهاد‌های حوزوی با مراکز علمی سایر کشورها باز می‌شود که می‌تواند کمک زیادی به تقویت ارتباطات بین‌المللی نماید.

* ضرورت آشنایی اساتید با زبان های خارجی بین المللی

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با مهم دانستن آشنایی و توانایی سخن گفتن اساتید به زبان‌‌های بین المللی، اظهار داشت: این که اساتید بتوانند در سفرهای علمی به کشورهای مختلف با زبان عربی و یا انگلیسی صحبت کنند، تأثیر فروانی در ایجاد ارتباط و تعاملات علمی دارد؛ از این رو حوزه آمادگی برگزاری دوره‌های زبان برای علاقه‌مندان دارد.

وی با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته با سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی در راستای برگزاری دوره‌های تکمیلی زبان در کشورهای مختلف، اظهار داشت: بر اساس نشست مشترک مدیریت حوزه‌های علمیه و سازمان فرهنگ وارتباطات در اجلاس رایزنان فرهنگی، ریاست این سازمان آمادگی خود را برای برگزاری دوره‌های تکمیلی زبان ویژه اساتید حوزه اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین زمانی افزود: در این طرح اساتید پس  از گذراندن دوره آموزش  زبان‌های خارجه از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به کشورهای مورد نظر اعزام می‌شوند.

* تأثیر ارائه گزارش به مراجع و مسئولان حوزه

وی در ادامه اشاره به دستاوردهای ارزشمند سفر علمی اساتید به سریلانکا، با ضروری دانستن ارائه گزارش کامل این سفر به مسئولان حوزه و علما واندیشمندان، خاطرنشان ساخت: مراجع عظام، مسئولان حوزه، اعضای شورای عالی و اساتید افرادی هستند که ارائه گزارش به آنها می‌تواند تأثیرگذار باشد.

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه تصریح کرد: همچنین ایجاد ارتباط با رسانه‌ها می‌تواند اقشار مختلف جامعه را نسبت به شرایط سریلانکا و وضعیت مردم این کشور آگاه سازد.

خاطرنشان می‌شود، در سفر علمی هیئت اعزامی حوزه علمیه قم به سریلانکا حجج اسلام مؤید‌زاده قمی، ایمانی، بارانی، دیرباز، رجایی و آقایان بابایی و صاحبی حضور داشتند که در ابتدای این نشست گزارشی از سفر شش روزه خود ارائه دادند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha