پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 256345
۳ مهر ۱۳۹۰ - ۰۳:۳۶

امام صادق (ع) احیاگر تربیت انسان‌ها و خدمت‌رسانی به مردم در عرصه‌های مختلف علمی و... بود؛ به طوری که بسیاری از کتاب‌های شیعی مرهون زحمات آن حضرت و شاگردان ایشان می‌‌باشد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن عرفان، در شب شام شهادت امام صادق (ع) با اشاره به دوران زندگی امام صادق (ع) گفت: امام ششم (ع) رییس مذهب جعفری، احیاگر فرهنگ ناب تشیع، مروج احکام الهی و مربی مفسران دینی در بین مردم بودند و زمانی که فرهنگ تشیع و دین مبین الهی به انزوا رفته و باطل رنگ و لعاب حق به خود گرفته بود، ایشان آن را به راه مستقیم بازگرداندند.

این استاد حوزه، به عوامل و نقش حاکمان فاسد بعد از پیامبر (ص) که باعث به انزوارفتن تشیع و ترویج فساد و بی‌بندوباری در جامعه شد، اشاره کرده و ابراز داشت: خانه‌نشین‌شدن حاکمان الهی، مفسران وعالمان دین مانند امیرالمؤمنین (ع)، روی کارآمدن دنیاپرستانی بر مسند حکومت، کشتن حافظان و مفسران قرآن و عدم اجازه نشر مبانی و احکام الهی، دینی در بین مردم از جمله اموری بود که باعث شد باطل جای حق را بگیرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عرفان خاطرنشان کرد: کشورگشایی حاکمان فاسد مانند بنی‌امیه و بنی‌عباس ترویج بی‌بندوباری، فساد، فقر، شیوع جنگ‌های داخلی و قبیله‌ای در بین مسلمانان از دیگر مواردی است که موجب گردید دستورات دینی اجرا نشود.

این استاد حوزه و دانشگاه به نقش عظیم انقلاب امام صادق (ع) در احیای دین و تحریف‌زدایی از فرهنگ ناب تشیع و پرورش مفسران دینی  اشاره کرده و خاطرنشان ساخت: آن امام همام با بهره‌گیری از معارف الهی توانستند با پرورش بیش از 4هزار شاگرد در عرصه‌های مختلف دینی، به مبارزه با جهل و فساد بروند و شکل‌گیری حوزه های علمیه ثمره تلاش و کوشش امام صادق (ع) و شاگردان آن حضرت می‌باشد که فقه پویای جعفری و مباحث ناب اعتقادی و دینی را نسل به نسل منتقل کرده‌اند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عرفان گفت: امام صادق (ع) احیاگر تربیت انسان‌ها و خدمت‌رسانی به مردم در عرصه‌های مختلف علمی و... بود؛ به طوری که بسیاری از کتاب‌های شیعی مرهون زحمات آن حضرت و شاگردان ایشان می‌‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha