پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مواد درسی حوزه های علمیه پاکستان همان متون پنجاه سال گذشته است و هیچ تغییری در آن ایجاد نشده است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام محمد محسن مهدوی، از دانش‌آموختگان جامعة المصطفی، در نشست علمی بررسی وضعیت حوزه‌های علمیه پاکستان در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) اظهار کرد: مواد درسی پاکستان همان متون پنجاه سال گذشته بود و تغییری در آن ایجاد نشده است و این دروس نیازمند بازنگری است.

وی با اشاره به اینکه باید راهکارهای عملی در این نشست طرح شود، افزود: در پاکستان نیز مانند این نشست برگزار شده است ولی متأسفانه نتیجه‌ای از آن نشست بدست نیامده است.

مدیر دانشگاه جعفریه پاکستان خاطرنشان کرد: نباید تنها به نکات مثبت حوزه‌ها بپردازیم، بلکه باید به عیوب و نقائص حوزه‌ها توجه بیشتری کنیم و درصدد برطرف شدن آنها برآییم.

وی، بیان کرد: مشکل اصلی ما این است که در علوم دنیوی خود به دنبال پیشرفت هستیم، ولی از پیشرفت و تعالی علوم دینی غافل می‌باشیم.

حجت‌الاسلام مهدوی با ابراز اینکه طلبه نباید به دنبال تسهیلات بیش از اندازه خود برود، عنوان نمود: طلاب علوم دینی باید از خود بپرسند که در مقابل استفاده از وجوهات شرعیه، چه پیشرفت‌های در تحصیل علوم دینی داشته‌اند.

مدیر دانشگاه جعفریه پاکستان به لزوم تذکیه نفس طلاب اشاره کرد و ادامه داد: طلابی که از مدارس پاکستان دانش‌آموخته می‌شوند و به حوزه علمیه قم می‌آیند، باید رقابت علمی داشته باشند و یکدیگر را از ضعف‌ها و کاستی‌هایی که دارند آگاه سازند تا به این وسیله پیشرفت مناسبی داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha