یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 256391
۴ مهر ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۲

توليت مدرسه علمیه آیت الله علم الهدی گفت: طلاب نباید به علوم حوزوی اکتفا کنند بلکه باید با علوم دیگر از جمله علوم حدیث، تفسیری و نهج البلاغه نیز آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار سرويس استانهاي مركز خبر حوزه حجت الاسلام والمسلمين عبدالهادی علم الهدی، متولی حوزه علمیه آیت الله علم الهدی در مراسم آغاز سال تحصیلی اين مدرسه علميه ابراز داشت: کلمه جهاد از جمله کلماتی است که در قرآن بسیار از آن تجلیل شده است و در آیات و روایات محترمانه از آن یاد می شود.

وی با توجه به ایام گرامی داشت هفته دفاع مقدس گفت: خداوند مجاهدین را بر قاعدین برتری و امتیاز داده است و از طرفی به جهاد با مال ها و جان ها و زبان تاکید شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علم الهدی با اشاره به روایتی از امیرالمومنین(ع) گفت: «الجهاد باب من ابواب الجنه» یعنی جهاد در راه خدا دری از درهای بهشت است و خداوند این در را فقط برای مخلصان باز کرده است.

متولی مدرسه علميه آیت الله علم الهدی افزود: جهاد از نظر لغوی به معنای کوشش بسیار به منظور رسیدن به موفقیت است؛ در زمان های خاصی اقتضا می کند که جهاد علمی باشد تا در مقابل تهاجم های فرهنگی و نقشه های شوم دشمنانی که از نظر فکری و علمی به جان مسلمان ها افتاده اند بتوان ایستاد.

وی ابراز داشت: این باور غلط است که بعضی ها قائلند امام علی(ع) مجاهد بودند ولی مثلا امام باقر و امام صادق علیهم االسلام مجاهد نبودند؛ بلکه هر دو امام به اقتضای زمان خودشان مجاهد بودند و جهاد کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علم الهدی گفت: اکثر مورخان در زمان امام صادق(ع) قائل بودند که هیچ شخصیتی روی کره زمین از نظر علمی بالاتر از امام صادق(ع) نبود.

وی افزود: تملق و چاپلوسی یکی از راه های به زانو درآوردن هر کسی است و این امر در اسلام مذمت شده است؛ جهاد تنها جنگیدن نیست بلکه جد و جهد و کوشش کردن است اما جهاد امروزه جهاد علمی است و ما باید امروزه از نظر علمی خودمان را آماده سازیم تا از خطرات منحرف شدن مصون بمانیم.

توليت مدرسه علمیه آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: طلاب نباید به علوم حوزوی اکتفا کنند بلکه باید با علوم دیگر از جمله علوم حدیث و تفسیری و نهج البلاغه نیز آشنا شوند.

وی ابراز داشت: روحانیت در تمام دنیا از عزت خاصی برخورد است؛ زیرا در راه ترویج دین اسلام قدم برمی دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علم الهدی خاطرنشان کرد: طلاب باید زیّ طلبگی را رعایت کنند تا زمانی که در اجتماع حضور پیدا می کنند مردم آنها را به عنوان یک طلبه بشناسند نه فرد دیگری.

وی گفت: نظم، ادب و احترام به استاد از دیگر مواردی است که یک طلبه باید آنها را رعایت کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha