به گزارش مرکز خبر حوزه ،حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد ارسطا در جمع اساتید و دانش پژوهان دانشگاه باقرالعلوم (ع) ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه قرآن وتدبر در آن ، با اشاره به آیه 10سوره انبیاء «لَقَدْ أَنْزَلْنَا إِلَيْكُمْ كِتَابًا فِيهِ ذِكْرُكُمْ أَفَلا تَعْقِلُونَ»، اظهار داشت: این آیه تنها اختصاص به پیامبر اکرم (ص) نداشته، بلکه خطاب به تمامی مسلمانان است.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به واژه "ِذكْرُكُمْ " در این آیه افزود:برای این کلمه تفسیرهایی ارائه شده از جمله اینکه عده ای در تفسیر این کلمه گفته اند آنچه مورد نیاز مسلمانان در امر دین و دنیا است در قرآن آمده و عده ای هم گفته اند قرآن ، مایه عزت و شرف مومنان و مسلمانان می باشد.
وی با بیان این مطلب که عده ای هم منظور از این کلمه را تذکر و بیداری اندیشه ها برشمرده اند ،در مورد نحوه بیدار گری این کتاب مقدس، تصریح کرد: بیدار کنندگی قرآن کریم جنبه اجباری و الزامی ندارد، بلکه انسان باید ضمن گشودن دریچه های قلبش به روی قرآن، رهنمود های آن را به کار بندد.
رییس دانشگاه باقرالعلوم(ع) اذعان داشت: در گذشته بسیاری از مشرکان آیات قرآن را شنیدند و لی بیدار نشدند لذا علاوه بر شنیدن و خواندن قرآن کریم باید در آیات آن نیز تدبر کرده و رهنمود های آن را به کار گرفت.
*قرآن؛ تأمین کننده سعادت دین و دنیا
وی با اشاره به جامع بودن قرآن کریم، خاطرنشان کرد: انسان باید تمام نیاز های مربوط به هدایت خود را در قرآن کریم جستجو کند؛ چرا که این کتاب آسمانی تامین کننده سعادت دین و دنیا میباشد.
معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به بخشی از پیام امام خمینی (ره)به زائران بیت الله الحرام، گفت: ایشان در این پیام از حوزه ها و دانشگاه ها می خواهند تا به پا خاسته و قرآن را از شر جاهلان نجات دهند.
وی با بیان این مطلب که امام راحل در ادامه این پیام از این که چرا تمام عمر پر برکت خویش را صرف تدبر در قرآن نکرده است، ابراز تاسف کرد ه اند، یادآورشد:این عالم فقید و مجاهد خستگی ناپذیر که تمام دنیا اورا بخوبی شناخته و الگوی همگان هستند، درباره قرآن اینگونه ابراز تاسف می کنند، لذا شایسته است تا ما اهتمام زیادی به قرآن وتدبر در آن داشته باشیم.