به گزارش مرکز خبرحوزه، این استاد دانشگاه در همایش اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی در تهران ابراز داشت: برخی رسانههای دینی که در غرب فعالیت میکنند، به دلیل معذوراتی که در محل پخش برنامهها وجود دارد، از طرح مسایل سیاسی پرهیز میکنند؛ در حالی که شایسته است این نقیصه را به نحوی جبران کنیم.
وی بر شناخت صحیح از جامعه مخاطب تاکید کرده و گفت: اطلاعات صحیح از جامعه مخاطب میتواند مبنای تصمیمگیری و برنامهسازی در رسانهها شود.
ایزدی، بهرهمندی از کارشناسان و متخصصان بومی و بینالمللی در تولید برنامهها را ضروری خوانده و خاطرنشان کرد: شخصیتشناسی در رسانههای اسلامی با برخی کاستیها و ضعف همراه است و معمولا شناخت جامعی از کارشناسان بینالمللی نداریم.
وی، تاثیرپذیری از تبلیغات اسلام هراسانه در کشورهای غربی را از آفتهای احتمالی در رسانههای دینی در غرب دانست و تاکید کرد: باید از حالت انفعال در برابر این ترفندهای تبلیغاتی بیرون بیاییم و نباید در خصوص آموزههای خود رودربایستی داشته باشیم.
این کارشناس سیاست خارجی اظهار داشت: شایسته است که رسانههای دینی به سایر فرق و ادیان توحیدی توجه داشته باشند و به رشد معنویت گرایی در جامعه جهانی کمک کنند.
وی با اشاره به وضعیت ارائه محصولات فرهنگی در کشورهای غربی گفت: بسیاری از ساکنان کشورهای غربی، علاقمند به تماشای برخی تولیدات رسانههای جمهوری اسلامی ایران هستند و ما هنوز یک سایت قوی برای فروش محصولات داخلی در اینترنت نداریم.
ایزدی افزود: کارهای برجسته باید در سطح جهانی عرضه شود و بهرهمندی از امکانات فضای سایبری در این زمینه بسیار سودمند است.