به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام محسن ملک افضلی، رییس شورای سیاستگذاری این همایش با اشاره به ضرورت توجه به رسانه در شرایط کنونی جهان معاصر، اظهارداشت: امروز جهان از عدم ورود دین و ارزش های دینی به عرصه رسانه رنج می برد، برای از بین بردن این خلاء مهم و فعال کردن رسانه های دینی، جامعه المصطفی در صدد بر آمده تا همایشی با عنوان «حوزه، رسانه و ارتباطات» برگزار نماید تا نقش و جایگاه حوزه های علمیه را در رسانه و ارتباطات به لحاظ علمی تبیین کند.
وی ادامه داد: در این همایش که با حضور صاحبنظران حوزوی عرصه دین و رسانه، برگزار می گردد، پیام یکی از مراجع عظام تقلید قرائت و از سخنرانی یکی از اعاظم حوزه علمیه قم که در عرصه رسانه ورود دارند، بهره مند میشویم.
رییس پژوهشکده علوم انسانی پژوهشگاه بین المللی المصطفی افزود: در برگزاری این همایش که به همت گروه تبلیغ و ارتباطات، پژوهشکده علوم انسانی، پژوهشگاه بینالمللی المصطفی برپا میشود، نهاد هایی چون حوزه علمیه قم، مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همکاری دارند.
حجت الاسلام ملک افضلی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش علمی، ادامه داد: مهمترین اهداف این همایش،گسترش و تقویت ارتباط میان رسانه ها و حوزه علمیه و آشنایی مخاطبان با بنیان های فکری و اسلامی در حوزه ارتباطات و رسانه می باشد.
وی خاطرنشان ساخت: همکاری با نهادهای علمی و فرهنگی جهت توسعه مرزهای فرهنگی و ایجاد پل ارتباطی میان اندیشه اسلامی و نخبگان دیگر جوامع، توانمند سازی طلاب در جهت استفاده مطلوب از ابزارهای ارتباطی و رسانه ای، فراهم سازی زمینه نظرات کامل از دیگر اهداف این همایش می باشد.
رییس شورای سیاستگذاری این همایش ادامه داد: نقد و ارزیابی محصولات رسانه ای از سوی فرزانگان حوزوی، نمایاندن ظرفیت های رسانه در امر تبلیغ دینی به متولیان تبلیغات دینی، شناسایی رسانه های همسو و رقبای رسانه های ضد دینی و مذهبی از دیگر اهداف این همایش به شمار میرود.
حجت الاسلام والمسلمین ملک افضلی عنوان کرد: قبل از برپایی همایش، چندین پیش نشست علمی به طور ماهانه برگزار خواهد شد که از جمله آنها نشست« رسانه های ضد دینی و مذهبی ، فرصت ها و تهدیدها»، با سخنرانی اساتید برجسته عرصه حوزه و رسانه است که پنجشنبه 14 مهرماه جاری در سالن جلسات، جامعه العلوم برگزار میگردد.
در ادامه این نشست، دکتر احمد پهلوانیان، دبیر علمی همایش با اشاره به محورهای علمی فراخوان مقالات، عنوان کرد: دین رسانه ای، دین در رسانه، رسانه دینی، تحلیل نظریه های ناظر به ارتباط دین و رسانه، تبلیغ دین و رسانه، حوزه، رسانه های مدرن و تبلیغ دین، رسانههای سنتی و مدرن در تبلیغ دین، تعامل و تقابل و تبلیغ ادیان غیر اسلامی در رسانه های مدرن از محورهای مقالات در فراخوان این همایش است.
وی ادامه داد: فراخوان مقالات از امروز آغاز شده و باید حداکثر تا 28 اسفند 90 به دبیرخانه همایش ارسال گردد و مقالات ارائه شده نباید پیشتر در همایش های علمی، مجلات یا فصلنامه های علمی و پژوهشی داخل و یا خارج از کشور منتشر شده باشد.
پهلوانیان عنوان کرد: مقالات برگزیده با حضور نویسندگان آنها، در همایش ارائه خواهد شد و توسط دبیرخانه به چاپ خواهد رسید؛ به گزارش مرکز خبر حوزه، بر این اساس محققین و پژوهشگران می بایست اصل مقاله را حداکثر تا هفت هزار و پانصد کلمه در 25 صفحه با فرمت word به صورت لوح فشرده یا پست الکترونیکیhamayesh.smc@gmail.com دبیرخانه همایش ارسال کنند.
وی یادآور شد: جهت شرکت در این همایش و ارائه مقاله می توانند آثار خود را به دبیرخانه این همایش به نشانی قم، بلوار امین، سه راه سالاریه، جامعه العلوم، پژوهشگاه بین المللی المصطفی (ص)، پژوهشکده علوم انسانی، گروه تبلیغ و ارتباطات ارسال کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی www.smc.miu.ac.ir مراجعه و با شماره تلفن 2133362 -0251 تماس حاصل نمایند.