به گزارش مرکز خبر حوزه، محمدی با اشاره به اینکه 6هزار و 850 نسخه کتاب در حوزه تخصصی زنان در کتابخانه دفتر مطالعات و تحقیقات زنان گردآوری شده است، اظهار داشت: این کتابها بر اساس نظام کنگره و در 21 موضوع اصلی دستهبندی شدهاند.
وی، بیشترین مراجعه به کتب این کتابخانه را در موضوعات اشتغال زنان، حجاب، زن در اسلام، شخصیت زن، مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان، خانواده در اسلام، نقش مادر در تربیت، حقوق زن، فمنیسم و زنان و خانواده ذکر کرد.
مسئول کتابخانه دفتر مطالعات وتحقیقات زنان با اشاره به گردآوری برخی مجلات تخصصی در این کتابخانه، ادامه داد: در این کتابخانه 480 نسخه مجله با 41 عنوان که تعداد شمارههای غیرتکراری آن به 388 شماره میرسد، جمعآوری شده است.
محمدی اضافه کرد: کتابخانه دفتر مطالعات و تحقیقات زنان اشتراک دائمی مجلات مطالعات راهبردی، پژوهش زنان، مطالعات زنان و بانوان شیعه را نیز در اختیار دارد.
وی با اشاره به اینکه این کتابخانه در سال 77 تاسیس شده است، اظهار داشت: تعداد عناوین کتب کتابخانه به 4هزار و 150 عنوان میرسد که به زبانهای فارسی، عربی و لاتین گردآوری شدهاند.
مسئول کتابخانه دفتر مطالعات و تحقیقات زنان، تعداد کتب فارسی کتابخانه را 4هزار و 800 نسخه و تعداد عناوین کتب فارسی آن را 3هزار و 200 عنوان ذکر کرده و ادامه داد: تعداد کتب عربی این کتابخانه به 2هزار و 50 نسخه و تعداد عناوین عربی آن به 950 عنوان بالغ میگردد.
بر اساس گزارش روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران، وی تعداد کتابهای لاتین این کتابخانه را 415 نسخه و عناوین آن را 390 عنوان برشمرده و افزود: علاوه بر این کتب، 113 عنوان پایاننامه مرتبط با موضوع زنان نیز در این کتابخانه در دسترس قرار دارد.