به گزارش مرکز خبر حوزه، محسن خلج با اشاره به این که نسخه اولیه نرمافزار سامانه مالی حوزههای علمیه خواهران پیش از این تهیه و ارائه شده بود، گفت: این نسخه بر اساس اقتضائات و مقررات سال 88 بود که به منظور مکانیزه شدن امور مالی مدارس علمیه خواهران، در اختیار آنها قرار گرفته بود.
وی با بیان این که نسخه جدید نرمافزار سامانه مالی حوزههای علمیه خواهران دارای سه ویژگی اصلی است، افزود: این ویژگیها شامل انطباق با بودجهبندیهای ملی و استانی، انطباق با قوانین و مصوبات جدید شورای عالی حوزههای علمیه و امکان ایجاد امکانات جدید بر اساس درخواست مدارس علمیه در نقاط مختلف کشور میشود.
جانشین معاونت اداری مالی حوزههای علمیه خواهران یادآور شد: نسخه جدید این نرمافزار نسبت به نسخه قبلی دارای امکانات بیشتر و گرافیک مناسبتری است و مشکلات و خطاهای آن نیز اصلاح شده است.
وی با اشاره به این که این نرمافزار به منظور انجام امور حسابداری در اختیار مدارس علمیه خواهران قرار گرفته است، گفت: به منظور آموزش کاربران و سهولت کار، راهنمای کاربری جامعی منطبق بر نسخه جدید نرمافزار تهیه و همراه نرمافزار ارائه میشود.
خلج هدف از تهیه و ارائه این نرمافزار به مدارس علمیه کشور را ایجاد ثبات و وحدت رویه در عملیات امور مالی واحدهای حوزوی عنوان کرده و اظهار داشت: نسخه اولیه این نرمافزار در سال 88 تهیه شده است و در آینده به اقتضای مقررات و قوانین قابل بهروزرسانی است.
بر اساس گزارش روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران، وی خاطرنشان کرد: با ارائه این نرمافزار، مدیریتهای استانی و مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور مجاز به استفاده از سایر نرمافزارها و سامانههای مالی به منظور نگهداری و گزارشگری اطلاعات مالی خود نیستند.