یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حوزه های علمیه باید در راستای ماموریت بزرگ خود مبنی بر تأمین امام جماعت اهتمام ویژه برای آموزش های تخصصی ائمه جماعات از منویات مقام معظم رهبری تبعیت نمایند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله مقتدایی پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای ستاد انسجام بسیج و مساجد که در دفتر مدیر حوزه های علمیه برگزار شد اظهار داشت: پیشرفت، افتخار و پیروزی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران همه از مسجد و روحانیون مبارز و آگاه بوده است.

وی افزود: همه اذعان داریم مسجد به عنوان یک پایگاه اصلی برای گسترش دین است، اما گاهی اداره مسجد دچار ابهاماتی می شود که منجر به به عقب‌گرد از مسجد می‌‌شود.

مدیرحوزه های علمیه تصریح کرد: مساجد روح و افکار مردم را با فضائل و معنویت آشنا می‌کند،‌ بنابراین باید با محوریت ائمه جماعات متخصص در امر تبلیغ، جایگاه گذشته خود را باز یابد.

آیت الله مقتدایی با اشاره به تامین  امور مالی مساجد، ابراز کرد:  با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مسئولیت پذیری همگان در قبال مسجد، باید این مکان  مقدس مانند سایر اماکن برای اداره،‌ احداث و تعمیر همت جمعی وجود داشته باشد.

*نیاز مساجد به امام جماعت آشنا به علوم روز

عضو خبرگان رهبری خاطر نشان ساخت: حوزه های علمیه در راستای ماموریت بزرگ، تامین امام جماعت و اهتمام ویژه  برای آموزش های تخصصی ائمه جماعات از منویات مقام معظم رهبری تبعیت نمایند، چرا که آنچه امروز مسلم است، نیاز شدید مساجد در  کل کشور به ائمه جماعات آشنا به علوم روز می باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه در ادامه، با اشاره به پرهیز از اختلاف در مساجد اظهار داشت:  تمام نهادهای فعال در مساجد باید به محوریت امام جماعت حرکت کنند و از اختلاف و موازی کاری در مساجد که ایجاد آسیب های جبران ناپذیر به بدنه مسجد می شود، به شدت پرهیز نمایند.

عضو جامعه مدرسین خاطر نشان ساخت: امام جماعتی می تواند در راس مساجد قرار بگیرد که آموز ش های لازم و تخصصی را در حوزه علمیه گذرانده و با اشراف کامل به مباحث گوناگون در محل تبلیغ فعالیت نماید.

آیت‌الله مقتدایی با اشاره به عدم حضور امام جماعت درمساجد برخی شهرها ، اظهار داشت:  به علت عدم مکان آموزشی در برخی از استانها برای آموزش و جذب طلاب برای  تحصیل و آموزش های تخصصی  اداره مسجد، اغلب مساجد موجود در کشور خالی از امام جماعت است، در استانی مانند البرز از  هزار مسجد تنها بخشی از این مساجد امام جماعت دارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha