به گزراش خبرنگار مرکزخبرحوزه، حجت الاسلام سیدحمید میرخندان، پیش از ظهر امروز در سلسله نشست های تخصصی "هنرتبلیغ با موضوع کارکرد گرایش های هنری در تبلیغ سینما و تلویزیون با رویکرد تبلیغ و اندیشه های دینی" که در سالن همایش های پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در قم برگزار شد، اظهار داشت: تبلیغ دین مفهوم مهمی است که در واژه هنر می تواند با ایجاد جنبههای مختلف فکری، در اندیشه های بشری تاثیر گذار باشد.
وی با بیان اینکه رسالت اصلی روحانیون و مبلغین تبلیغ دین است ، افزود: یکی از وظایف اصلی و اساسی که قرآن کریم بارها در آیات متعددی به آن اشاره دارد، تبلیغ دین و معارف الهی است، لذا اگر این تبلیغ در راستای تحقق بخشیدن به مفهوم اصلی مبانی قرآنی باشد، تاثیر گذار خواهد بود.
حجتالاسلام میرخندان خاطر نشان ساخت: تکنولوژی پیچیده ای که امروز در عرصه رسانه های جمعی تبلور پیدا کرده است، می تواند به عنوان یک نگرش جدید و تلفیق آن با تبلیغ دین، توسط روحانیون در راه جذب و ارائه الگوی جدید تفکر دینی کارآمد باشد.
وی خاطر نشان ساخت: امروزه در سینما، چگونگی ارتباط و تعامل عوامل فیلم ساز در پشت صحنه فلیمها از عمده ترین سئوالاتی است که پرسیده میشود و در یک نگاه کلی برای پاسخ گویی به اینگونه سئوالات نیاز شدید به تدوین فقه سینما میباشد.
حجتالاسلام میرخندان تصریح کرد: ارتباطات گسترده ای که در فیلم های غربی وجود دارد کاملا تعامل و ارتباطات خانوادگی را نشان می دهد، ولی فیلمی که در کشور ما تولید می شود با رویکرد اسلامی بوده و جوانب شرعی مورد توجه قرار می گیرد، لذا در یک نگاه کلی خیلی از مواردی که در فیلم های سینمای غرب هالیودی ارائه می شود با تولیدات سینمای داخل کشور متفاوت است.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نمی شود تمام مفاهیم دینی را عینیت بخشید، اظهار داشت: تصور خیلی از افراد در تولید و عینیت بخشیدن به مفاهیم کلی دینی این است که می توان هر چیزی که در مصادیق کلی دین و شخصیتهایی مانند حضرت ابوالفضل(ع) باشد را به تصویر کشید، ولی این کاملا اشتباه است؛ چرا که نمی توان کسی را به عنوان چنین شخصیتی به تصویر کشید.