یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

نباید این نکته را از نظر دور داشت که مدیریت زمان و عمر یکی از مهم ترین راه ها برای نیل به مقصود است و اگر این کار را انجام ندهیم به طور قطع در جمع بازندگان لقب می گیریم.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محدثی از اساتید و محققین حوزوی در مراسم سالگرد درگذشت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طاهری خرم آبادی که با حضور تنی چند از اعضای جامعه مدرسین حوزه، اساتید، طلاب و فضلای حوزه در حسینیه شهدای قم  برگزار شد، با ذکر چند حدیث از امام علی(ع) در خصوص لزوم بهره برداری از زمان، اظهارداشت: میان ما و زمان و روزگار، داد و ستدی همیشگی برپاست؛ یعنی خورشید و آسمان و زمین در زندگی ما تاثیرگذار هستند و ما نیز باید تاثیرگذاری خود را در این نظام به اثبات برسانیم.

وی افزود: باید جایگاه خود را در نظام آفرینش تشخیص دهیم و با زندگی هدفمند به آنچه که ما را به سعادت و نیک بختی می رساند، برسیم؛ در این زمینه می‌بایست از تمام فرصت ها و شرایط برای رسیدن به کمال بهره برداری کنیم تا در داد و ستد انسان و زمان، بازنده نباشیم.

این محقق و نویسنده حوزوی با بیان این که اگر عمر را مدیریت نکنیم، دچار خسران می شویم، اظهارداشت: نباید این نکته را از نظر دور داشت که مدیریت زمان و عمر یکی از مهم ترین راه ها برای نیل به مقصود است و اگر این کار را انجام ندهیم به طور قطع در جمع بازندگان لقب می گیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محدثی، تلاش در جهت کسب علم را یکی از مهم ترین اقدامات بشر برای رسیدن به کمال ذکر کرده و گفت: بنا به فرمایش امیرالمومنین(ع) برای کسب علم نیز باید مدیریت داشته باشیم؛ زیرا دامنه علم بسیار گسترده است، پس می‌بایست بهترین و مهم ترین علم ها را فرا بگیریم.

وی افزود: انسان همیشه در زندگی خویش در معرض انجام کارها و فعالیت های بسیاری قرار دارد که همواره وی را در معرض تصمیم گیری های سرنوشت ساز قرار می دهد، در این زمینه نیز فرمایش امیرالمومنین علی(ع) در مورد مدیریت فرصت ها و فعالیت ها راهگشاست که باید همیشه از بین کارهای مهم و مهم ترین، مهم ترین ها را انتخاب کرد و به انجام آن کارها پرداخت.

این محقق و پژوهشگر حوزوی در ادامه  با بیان این که مرحوم حجت الاسلام والمسلمین طاهری خرم آبادی، جزو افرادی بود که همواره در زندگی خود مدیریت درستی داشت، خاطرنشان کرد: این مرحوم همواره در رفتار، مطالعه، تحصیل، تدریس و فعالیت های خود مدیریت داشت و سعی می کرد تمام فعالیت های خود را با جدیت به انجام برساند.

وی، فقدان این استاد فقید را درسی مهم برای دیگران ذکر کرده و عنوان داشت: مرگ به صورت ناگهانی و بدون پیش بینی به سراغ انسان می آید، ولی آنچه که باید در زندگی به آن توجه کنیم این است که با استفاده بهینه از فرصت های زندگی دغدغه ای در خصوص مرگ نداشته باشیم؛ زیرا هر کاری که می بایست انجام می دادیم را انجام داده ایم

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha