به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، وی تاکید کرد: قرضاوی عدالت را در مورد انقلاب ما رعایت نکرد و در سرکوب ما سهیم است.
این معترض گفت: شبکه الجزیره فقط 10% اتفاقات انقلاب را منتقل کرد و شبکه العربیة علیه این انقلاب کار میکند همانند آنچه که در مورد انقلاب مصر انجام داد و پس از برکناری مبارک در کنار مردم ایستاد و گفت او در کنار پیروز نهایی است.
* سخن قرضاوی، چراغ سبز برای سرکوب و بازداشت بود
هشام صباغ درگفتگو با روزنامه مصری الوفد اظهار داشت: سخن قرضاوی درباره انقلاب بحرین چراغ سبزی برای سرکوب و بازداشت و کشتارهای بیشتر است و از قرضاوی می خواهیم که اطلاعات بیشتری در مورد سرکوب همه طوایف بحرین کسب کند.
وی افزود: هیچ راهی برای به زانو درآوردن مردم بحرین وجود ندارد و بازگشت از این مسیر غیر ممکن است. این شعار آینده بحرین است و اعتراضات همچنان ادامه خواهد داشت و حکومت به خاطر از دست دادن این فرصت اصلاحات پشیمان خواهد شد.
* اشتباه بزرگ حاکمیت بحرین
این معترض بحرینی گفت: حکومت بحرین با مطرح کردن بحث شیعه و سنی در این گفتگوی ملی، اشتباه بزرگی را مرتکب شده در حالی که باید این میز گفتگو میان گروه های معترض و نظام برگزار میشد.
صباغ ابراز داشت: وجود طوایف مختلف تا کنون در بحرین مشکلی ایجاد نکرده و شیعه و سنی در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی دارند و شهرهای بحرین تا کنون شاهد جبهه گیری های طایفی نبوده است.
وی گفت: موضوع شیعه یا سنی برای مردم بحرین مطرح نیست و مشکل اصلی که آنها با آن روبرو هستند این است که حاکم باید عادل باشد و با همه به مساوات برخورد کند.
* ارتباط انقلابیون با ایران، یک ترفند حکومتی است
این عضو ارشد جمعیت اسلامی عمل، ضمن رد کردن برخی اتهامات در مورد انقلاب بحرین مبنی بر هدایت شدن آن از سوی ایران، این اتهام را یک ترفند حکومتی دانست که دائما حکومت ها سعی میکنند سرکوب های سیاسی و خفقان خود را به گردن کشورهای دیگر بیندازند مانند آنچه که در مورد انقلاب ژانویه مصر افتاد و انقلابیون این کشور متهم به عضویت در حزب الله شدند.
صباغ گفت: انقلاب بحرین انقلابی است که در اثر فشارهای طولانی مدت ایجاد شده و زاییده یک لحظه نیست؛ بحرین از سال 79 تا کنون شاهد انقلاب های متعددی بوده و این انقلاب ها ادامه داشت تا اینکه در سال 94 شعله ور شد.
وی ادامه داد: انقلاب بحرین از همان ابتدا خواستار اصلاحات بوده اما نظام با سرکوب و کشتار و بازداشت و نادیده گرفتن انقلابیون با آنها برخورد کرد که این کارها موجب افزایش دامنه خواسته ها و درگیری ها شد.