یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

برخی می‌گویند حال که ما دین و دستورات آن را می‌دانیم، نیازی به روحانیت نداریم، غافل از آن که این آموخته‌ها از کجا آمده و چگونه به دست ما رسیده است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد در مراسم چهلمین روز درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سید جلال موسوی اردستانی که در مسجد اعظم قم با حضور نمایندگان بیوت مراجع، اساتید، طلاب و فضلای حوزه برگزار شد، با بیان این که باید قدر روحانیت را دانست، گفت: برخی می‌گویند حال که ما دین و دستورات آن را می‌دانیم، نیازی به روحانیت نداریم، غافل از آن که این آموخته‌ها از کجا آمده است.

امام جمعه اصفهان تاکید کرد: آنچه که از آموزه‌های دینی به ما رسیده است،‌ به وسیله روحانیت بوده است، از این به بعد هم هرچه از آموزه‌های دینی به دست ما خواهد رسید، به وسیله روحانیت است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با اشاره به جایگاه ارزشمند روحانیت در تعالیم دینی، بیان داشت: عالمی که بابی از علوم دینی را برای مردم باز کند، هرچه مردم عمل کنند، بدون این که پاداش آنها کم شود، ‌برای او نیز پاداشی ثبت خواهد شد؛ البته در طرف مقابل هم این گونه است، به این معنی که اگر کار اشتباهی را در میان مردم رواج دهد،‌ از گناهانشان برای او نیز نوشته می‌شود.

عضو خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به جایگاه علمی و اخلاقی مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سید جلال موسوی اردستانی اظهار داشت: این عالم وارسته تمام هم و غمش این بود که در مناطق مختلف به تبلیغ آموزه‌‌های دینی بپردازد و دستورات الهی را در جامعه نشر دهد.

امام جمعه اصفهان، خلوص نیت را از دیگر ویژگی‌های مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی اردستانی معرفی کرده و خاطرنشان ساخت: این عالم وارسته همواره بر داشتن خلوص نیت و حفظ شأن لباس روحانیت سفارش می‌کرد و در وصیت‌نامه‌ای که برای فرزندانش نوشته است، بر این مهم تأکید داشته است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد همچنین در این مراسم به تبیین جایگاه علمی و شخصیتی حضرت امام باقر(ع) و نقش این امام همام در مکتب تشیع پرداخت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha