به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی، امروز در دیدار معاونان اداره کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه که در دفتر معظمله برگزار شد، با اشاره به حساسیت و اهمیت مسئله تبلیغ اظهارداشتند: تبلیغ و ترویج معارف اهل بیت(ع) یکی از مهمترین و سنگین ترین وظایف حوزه و حوزویان است.
ایشان با اشاره به آیات قرآن کریم، افزودند: خداوند خطاب به مومنین دستور می دهد، معارف الهی را با برهان و اتقان لازم به صورت موعظه و خطابه در جامعه اسلامی منتشر کنند و تشنگان معارف الهی را در سراسر دنیا سیراب نمایند.
معظم له ادامه دادند: احادیث و روایات فراوانی در زمینه اهمیت و ضرورت تبلیغ دین از ائمه اطهار(ع) صادر شده است، البته مبلغان باید در تبلیغ فقط از احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار(ع)، سخنان امیرالمومنین در نهج البلاغه و آیات قرآن کریم استفاده کنند.
ایشان از خود بافتن را آفت تبلیغ دانسته و خطاب به مبلغان و مروجان مکتب اهل بیت(ع) تاکید کردند: مبلغ نباید در تبلیغ، از خود مطلبی ببافد؛ چون این بافتن ها نه تنها تاثیرگذار نیست ، بلکه مخرب است.
حضرت آیت الله نوری همدانی بیان داشتند: آنچه امروز وظیفه مبلغان را سنگین تر می کند، مسئله بیداری اسلامی است که به سراسر دنیا سرایت کرده و همه محرومان و مستضعفان شرق و غرب را بیدار کرده است، دنیای امروز تشنه معارف اسلامی است و مبلغان در این زمینه نباید کوتاهی کنند.
* تحقق پیشبینی امام راحل
معظم له با اشاره به پیش بینی امام راحل از سقوط امپریالیزم و نظام سرمایه داری، افزودند: دنیای امروز به دلیل مشکلات و بحران های اقتصادی به حرکت در آمده و آهنگ سقوط نظام سرمایه داری به خوبی به گوش می رسد، مردم دنیا، تشنه اقتصاد اسلامی هستند و مبلغان حوزه باید اقتصاد اسلامی را به دنیا معرفی کنند.
خبرنگار:یوسف شعبانعلی
حضرت آیت الله نوری همدانی، برنامه های اقتصادی دین اسلام برای برون رفت از این بحران ها بسیار دقیق و کامل دانسته و ادامه دادند: اسلام برای نظام اقتصادی جهان برنامه دارد و در این برنامه مهمترین مباحث اقتصادی از جمله، بیت المال و نحوه توزیع، مصرف و بدست آمدن آن، زکات و خمس، انفال، فی و دوری از ربا و رباخواری به خوبی مطرح شده است که میبایست توسط کارشناسان حوزوی تنقیح و به دنیا معرفی شود.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه معارف اسلامی را می توان در ده فصل مجزا تقسیم بندی کرد، گفتند: معارف کلامی که مباحث توحیدی و اعتقادی را بحث می کند، معارف اخلاقی که نحوه دوری از رذائل و کسب فضائل را بیان کرده و معارف معاشرتی که به نحوه ارتباط انسان با جامعه اشاره کرده است، از جمله معارف اسلامی هستند.
معظم له ادامه دادند: معارف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، فقهی و حکومتی، قضایی و جهادی دیگر معارف اسلامی هستند که در آیات و روایات فراوانی در مورد آنها سخن به میان آمده است و مبلغان می بایست نسبت به همه این معارف آگاهی لازم را داشته باشند و با دست پر به تبلیغ بروند.
این مرجع تقلید در پایان خاطرنشان کردند: از جمله معارفی که در اسلام به آن توجه شده حکومتی است که مقام معظم رهبری نیز بر توجه حوزه به فقه حکومت و ایجاد کرسی های نظریه پردازی تاکید و تصریح داشته و دارند و حوزویان می بایست با ایجاد جلسات آزاد، به بحث مسائل روز و مشکلات نظام و پیدا کردن راه حلی برای آنها مشغول شوند.