به گزارش مرکز خبر حوزه،محسن شاکر آرانی با اعلام این خبر گفت: این سامانه که از نوع سامانههای «هلپ دسک» سازمانی و زمینه سرویسدهی متمرکز را فراهم میکند، از سوی دفتر فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران راهاندازی شده است.
وی افزود: سامانه پشتیبانی کاربران به منظور دریافت مشکلات و پیشنهادات کاربران در تعامل با سامانههای نرمافزاری، دستگاههای سختافزاری و شبکه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر نرمافزار مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه با راه اندازی این سامانه، تمام مشکلات ارسالی از سوی کاربران، از سوی خود کاربران، مدیران و افراد پشتیبان قابل پیگیری است، ادامه داد: افراد پشتیبان با حل مشکل و درج پاسخ چگونگی حل مشکل، علاوه بر کمک به خود کاربر به منظور افزایش مهارتهای کامپیوتری، اقدام به ثبت تجربه و دانش خود میکنند که این امر میتواند در مراجعات بعدی توسط کاربر، فرد پشتیبان یا افراد جایگزین وی مورد استفاده قرار گیرد.
شاکرآرانی خاطرنشان کرد: با راهاندازی این سامانه علاوه بر رفع مشکل عدم پیگیری از طریق ارتباط تلفنی، مزایایی از جمله ثبت سوابق کارهای انجام شده روی مشکل ارسالی، امکان ارزیابی افراد پشتیبان، ثبت تجربه و دانش سازمانی و کاهش مراجعات کاربران به افراد پشتیبان با افزایش سطح مهارت های کامپیوتری به دست میآید.
بر اساس گزارش روابط عمومی حوزه های خواهران، وی با اشاره به امکانات این سامانه از امکان ایجاد دپارتمانهای مختلف به صورت درختی و نامحدود، امکان اتصال به منابع ورود مختلف، امکان ثبت وضعیتهای مختلف روی تیکت(پیام درخواست)، امکان ثبت اولویتهای مختلف روی تیکت، امکان ثبت مقالات و اشکالزداها جهت راهنمایی کاربر قبل از ثبت مشکل و امکان اطلاع رسانی به کاربر و افراد پشتیبان از طریق ایمیل به عنوان برخی از این امکانات یاد کرد.