جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 258771
۱۸ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۶

باید به جای شورای سیاست گذاری امربه معروف و نهی از منکر، باید سازمان هماهنگ کننده امربه معروف و نهی از منکر در کشور شکل بگیرد تا بتواند به بهترین نحو مشکلات پیش روی اجرای این فریضه الهی را برطرف نماید.

به گزارش خبرنگارمرکزخبرحوزه، حجت الاسلام حسین جوان آراسته، پیش از ظهر امروزدر شمشین نشست تخصصی علمی،  سازمان امر به معروف و نهی از منکرپژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در قم برگزار شد، اظهار داشت: مسئله امر به معروف و نهی از منکر باید در سه محور مردمی، دولتی و مردمی دولتی اجراء شود.

وی افزود:  قالب مردمی که بر اساس فردیت یا گروه های اجرایی امربه معروف و نهی از منکر در کشور اجرا می گردد، دارای مشکلات اساسی است که در این میان می توان به نداشتن انسجام و هماهنگی بین این گروها اشاره کرد.

عضوهئیت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به قالب دولتی امربه معروف و نهی از منکر، خاطر نشان ساخت:  از آنجای که شکل و قالب دولتی از بدنه مردم برخاسته می تواند به اندازه ای به مباحث امر و معروف رسیدگی نماید، ولی این شکل امربه معروف و نهی از منکر نیز دارای اشکالات در خور توجه می باشد.

حجت الاسلام جوان آراسته بهترین شکل امربه معروف نهی از منکررا نوع سوم دولتی و مردمی عنوان کرد و گفت: از میان سه شکل اساسی امربه معروف و نهی از منکر، بهترین نوع اجرایی کردن این اصل الهی ؛ تنها با وجود مردم و دولتی که از بدنه مردم باشد، شکل خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: مطالبات قرآن کریم ، روایات و اصل هشتم قانون اساسی از ملت و دولت ساماندهی و احیای امربه معروف و نهی از منکر می باشدکه به صراحت به اجرایی کردن این ماموریت اصلی دستور داده شده است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: باید به جای شورای سیاست گذاری امربه معروف و نهی از منکر، باید  سازمان هماهنگ کننده امربه معروف و نهی از منکر در کشور شکل بگیرد تا بتواند به بهترین نحو مشکلات پیش روی اجرای  این فریضه الهی را برطرف نماید.

حجت‌الاسلام جوان آراسته یادآورشد: مسئولین کشور در راستای احیای امر و به معروف و نهی از منکر با توجه به پیچیدگی های موجود در عرصه بین الملل؛ می‌بایست در این زمینه سازماندهی و انسجام و برنامه ریزی داشته باشند.

وی  با اشاره به آیاتی از قرآن، افزود: اصل تعاون یک فرهنگ اسلامی و دینی است که برای نهادینه کردن آن باید همه نهادهای اجرایی و و مردمی زیر نظر ولایت امر مسلمین این اصل الهی را انجام دهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha