به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام موسوي درچه اي، قاري بين المللي قرآن كريم، در جلسه هفتگي صوت و لحن جامعه علميه اميرالمؤمنين(ع) با اشاره به موفقيت قاريان مصري در قرائت، گفت: قاريان مصري در كودكي قرآن را حفظ ميكنند و به همين دليل موقع قرائت، به آيات قرآن نگاه نميكنند و هميشه سرشان بالاست و بالا بودن سر باعث ميشود كه چشم مشغول نشده و از لحاظ فكري ذهن آماده باشد، همچنين سبب جلب توجه مخاطب ميشود.
وی ادامه داد: حفظ قرآن كريم يك بحث كليدي است كه باعث ميشود قاري در قرائت خود بر عبارات و مفاهيم تسلط داشته باشد؛ مقام معظم رهبري هم بر روي حفظ تأكيد دارند.
این قاري بين المللي با اشاره به دغدغه هاي بي مورد در قرائت، تصريح كرد: کمبود قدرت تنفسی در قرائت، شباهت صدا و عدم فرياد، سه دغدغه اي است كه قاري در ابتداي كار با آن مواجه میشود و ممكن است باعث بازدارندگي و دلسردي او شود.
حجت الاسلام درچه اي با اشاره به تعريف صوت و لحن، شدت، ارتفاع، طنين و انعطاف چهار را ركن اصلي صوت عنوان کرد و گفت: سه ركن اول در همه افراد وجود دارد اما تنها ويژگياي كه ميزان استعداد فرد را در قرائت مشخص ميكند، انعطاف صداست.