جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 258838
۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۱

مباحث مهدوي به دلیل پيوند عمیق با مباحث كلامي، حديثي و تاريخي خواستگاهی جز بحث اجتهادي ندارد و حوزه های علمیه می بایست جایگاهی برای آن ایجاد کنند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین پور سید آقایی در دیدار با حضرت آیت الله جوادی آملی گفت: مباحث مهدوي به دلیل پيوند عمیق با مباحث كلامي، حديثي و تاريخي خواستگاهی جز بحث اجتهادي ندارد و حوزه های علمیه می بایست جایگاهی برای آن ایجاد کنند و از آنجا به اندیشمندان و پژوهشگران سایر کشورها برساند.

رییس پژوهشکده مهدویت با ارائه گزارشی از فعالیت های موسسه آینده روشن ادامه داد: اين مؤسسه پژوهشگران سطح چهار حوزه را گردهم آورده تا در حدّ اجتهاد بتوانند چند هزار حديثي كه در مورد مهدویت وجود دارد را به لحاظ سند و دلالت بررسی اجتهادي كنند.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: در این موسسه مباحث مهدوی با ده رویکرد مورد بحث و بررسی قرار می گیرد که از جمله آنها قرآن، حديث، ادعيه، كلام، تاريخ، سياست، و مباحث تربيتي می باشد.

رییس مؤسسه آینده روشن افزود: این موسسه چند مجله علمی و پژوهشي دارد كه بعضي از آنها از وزارت علوم و فناوري مجوّز علمي ـ پژوهشي گرفته اند.

حجت الاسلام والمسلمین پور سید آقایی بیان داشت:در عرصه هنر مهدوي، فصل‌نامه عصر آدينه را منتشر می کنیم امروز مشكل اساسی بیان مباحث مهدوی با رويكرد هنري است که اين آموزه فاخر را چگونه مي‌توان به نسل جوان و جهانيان با هنر نشان داد.

 مدیر موسسه آینده روشن تصریح کرد: چند مجلّه براي خردسالان به نام های ماهك، كودكی به نام مليكا، انتظار نوجوان نیز منتشر می کنیم که شمارگان 76 آنها به تازگی به چاپ رسیده است.

حجت الاسلام والمسلمین پور سید آقایی به بخش فرهنگی هنری این موسسه اشاره کرد وگفت:در بخش معاونت فرهنگي و هنري سعي مي‌شود درخواست های مقام معظّم رهبري(دامت بركاته) اجرايي شود، در این زمینه اقدام به تهیه فيلم‌نامه، داستان، چاپ كتاب و... شده است.

این محقق حوزه علمیه ادامه داد: همايش دكترين مهدويّت از دیگر اقدامات این موسسه است که این همايش بين‌المللي و با بیش از پنجاه مهمان خارجي هر سال برگزار می گردد و سال آینده هفتمین همایش را برگزار خواهیم کرد.

حجت الاسلام  والمسلمین پور سید آقایی در پایان خاطرنشان کرد: مؤسسه آینده روشن، مؤسسه ای حوزوي است بنابراین مي‌طلبد بزرگان، اساتيد و مراجع نظارت داشته باشند و ما را از ارشادهاي خود بهره‌مند كنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha