به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، خانم شایستهخوی در ابتدا با اشاره به اين كه شركت كنندگان در اين دوره آموزشي حداقل از ميزان تحصيلات كارشناسي در رشته هاي مختلف برخوردار هستند بيان داشت: اين دوره بنا به تقاضاي افرادي تشكيل شده است که تحصیلات علمی دارند و نسبت به يك سري از علوم آگاهي پيدا كرده اند.
وی افزود: حقیقت زندگی در دین خلاصه می شود و در این راستا باید بینش، کنش و روابط اجتماعی، شغل، تحصیلی و تمام امورات مربوط به حیات ما در حوزه تعریف دینی صورت بگیرد زیرا دین، نحوه زندگی کردن ما در این دنیا را نشان می دهد.
مدیر مدرسه علمیه نرجس(س) با ذکر این مطلب که علماء حوزه علميه در گذشته در كنار تدرس احكام و تفسير طبابت هم مي كردند و به مسائل رياضي و مهندسي هم اشراف داشتند، اظهارداشت: براي حوزه علميه يك مجراي خاص تعريف نشده است، لذا حوزه علميه بايد بر همه امور مردم و مصالح دين و دنياي آنها حاكم باشد؛ فقيه يعني كسي كه در مسائل ديني اش عميق شود نه اينكه فقط بتواند احكام و مناسك بگويد با توجه به اينكه در بحث تعليم و تربيت و علم آموزي محدوديتی وجود ندارد.
خانم شايسته خوي اظهارداشت: درس دين و زندگي در كنار درسهاي ديگر نیست، بلكه درسي است حاكم بر دروس ديگر؛ امام علي (عليه السلام) مي فرمايند، عبادتي كه در آن تفقه نباشد خیری نيست، يعني اگر عبادت فرد را به عبوديت نرساند عبادت نيست.