شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حجت الاسلام والمسلمین عباس اسکندری، اخلاص، سادگی، پیراستگی، ایمان و عشق حقیقی را از مهمترین ویژگی های مرحوم کوثری ذکر کرد و گفت: آن مرحوم روضه خوانی را مدال افتخار خود می دانستند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیرکل تبلیغات اسلامی قم در دومین همایش آیین دلبری در قم با با اشاره به این که تجلیل از افرادی که عمری را با اخلاص در مکتب اهل بیت(ع) و عاشورا خدمت کرده اند، یک وظیفه همگانی است، اظهارداشت: این گونه مراسم تجلیل، کمترین کاری است که می توان برای خادمان فرهنگ عاشورا انجام داد.

وی با انتقاد از عدم حمایت برخی دستگاه ها از ستاد تجلیل از خادمان فرهنگ عاشورایی، افزود: انتظار بود که بسیاری از دستگاه ها بر حسب وظیفه در حمایت معنوی از این ستاد مشارکت هایی داشته باشند که امیدواریم در آینده شاهد فعالیت بیشتر این گروه ها در برپایی هرچه با شکوه تر این مراسم باشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: اگر قراربناست هر سال این همایش، با شکوه و در شان  پیرغلامان و خادمان فرهنگ عاشورایی برگزار شود، باید همگان با احساس وظیفه در این میدان وارد شوند و از شخصیت های برجسته ای همچون مرحوم کوثری که روضه خوانی را مدال افتخار خود می دانستند، تجلیل کنیم.

*شیوه اصیل عزاداری را معرفی کنیم

وی، الگوسازی را از جمله مهمترین کارکردهای این گونه برنامه ها دانسته و تصریح کرد: اگر امروزه برخی از مراسم عزاداری های ما با برخی از ناهنجاری ها و آسیب ها دست و پنجه نرم می کند، می بایست شیوه اصیل مداحی و عزاداری ها را با چنین مراسم هایی به نسل جوان نشان دهیم،

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: مرحوم حجت‌الاسلام کوثری اسوه مداحان اهل بیت(ع) و امام راحل نیز اسوه روضه دار اهل بیت(ع) هستند؛ زیرا مجلسی را با نهایت سادگی، شور و اخلاص و بدون هیچ گونه هیجانات غیر متعارف برگزار می کردند.

حجت الاسلام والمسلمین اسکندری، اخلاص، سادگی، پیراستگی، ایمان و عشق حقیقی را از مهمترین ویژگی های مرحوم کوثری ذکر کرد و گفت: این خصوصیات بارز باید در هر فردی که ادعا می کند می خواهد مداح و ذاکر اباعبدالله(ع) باشد، وجود داشته باشد.

وی، به وظیفه روحانیون، شعرا، مداحان، هیات داران و مدیران فرهنگی برای جلوگیری از نشر مجالس بی محتوا و غیر دینی در قالب مراسم عزاداری اشاره کرد و گفت: ما باید با تاسی از الگوهای ناب ابتدا معرفت خود و مردم را نسبت به امام حسین(ع) بالاببریم و در مرحله بعد عزاداری در شان آن حضرت را برپا کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha