یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

یکی از مبلغان برتر خواستار هجرت طلاب و روحانیون به مناطق محروم و دورافتاده کشور و آموزش معارف اسلامی به مردم تشنه آموزه‌های اهل بیت (ع) شد.

حجت الاسلام عبدالله شمسی در گفتگو با سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، با ذکر سابقه ده ساله تبلیغی خود گفت: در طول این ده سال، بیش از شش سال را در بخش ماژین ایلام و شهرستان پلدختر در استان لرستان و چهار سال در تبلیغ بلند مدت در منطقه ایلام فعالیت داشته ام.

وی افزود: هم اکنون به مدت 4 سال در مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) کوی طالقانی شهرستان دره شهر استان ایلام به امور تبلیغی مشغول هستم که در این مدت سعی کرده ام با برنامه های فرهنگی و تبلیغی متعدد سهمی در بر طرف کردن مشکلات فرهنگی و اعتقادی مردم این منطقه داشته باشیم.

مبلغ برتر استان ایلام در ادامه با بر شمردن رموز موفقیت طلاب و مبلغان در مناطق مختلف، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های مهمی که یک طلبه باید از آن برخوردار باشد، تلاش در جهت ارتقای رفتاری و است؛ بنابراین اگر طلبه ای خودسازی خوبی داشته باشد می تواند دیگران را به سمت نیکی ها هدایت کند.

وی با بیان این‌که گفتار و رفتار طلبه باید یکسان باشد، گفت: اگر طلبه به گونه ای صحبت کند که رفتارش مغایر با گفتارش باشد، نتیجه معکوسی می‌دهد، بر این اساس باید عنوان کرد که مشی و رفتار مبلغ مطابق با زی طلبگی باشد.

حجت الاسلام شمسی با ذکر این مطلب که یک مبلغ باید در بعد اجتماعی نیز ویژگی های خاصی را احراز کند، خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت های اجتماعی مبلغان، انجام برنامه ریزی دقیق برای رتق و فتق امور مردم است؛ به دلیل آن‌که مراجعات زیادی در مناطق شهری و روستای به طلاب می شود، آنان می‌بایست با برنامه ریزی دقیق و محوری به مشکلات به نحو شایسته ای رسیدگی کنند.

وی ادامه داد: حضور در بین مردم، از مهم ترین شاخصه های تبلیغ موفق است؛ زیرا اگر یک طلبه و مبلغ خود را از مردم دور نگاه دارد، نمی تواند تبلیغ موفقی داشته باشد.

این مبلغ ایلامی، نیاز سنجی را از دیگر رموز موفقیت مبلغان عنوان کرد و افزود: تبلیغ در هر منطقه‌ای از ویژگی های خاصی برخوردار است، بنابراین مبلغ باید با توجه به نیاز آن منطقه به فعالیت تبلیغی بپردازد.

حجت الاسلام شمسی یادآورشد: در مناطق دورافتاده و محروم، مشکلات بسیاری از حیث فرهنگی وجود دارد که برطرف کردن این مشکلات نیازمند کار تبلیغی هدفمند، مستمر و مجدانه است؛ در این بین طلاب نقش بسیار مهمی در فرهنگ سازی و ارایه الگوی زندگی اسلامی دارند که باید با حضور در این گونه مناطق به تبلیغ واقعی که همان ارایه مطالب فرهنگی و دینی به مردم است، اقدام کنند.

وی ادامه داد: در منطقه دهلران کمتر از ده روحانی طرح هجرتی حضور دارند و بسیاری از مساجد و حسینیه ها و مراکز فرهنگی و مذهبی بدون روحانی است که جای تاسف وتامل دارد؛ زیرا مردم این منطقه تشنه فراگیری مباحث معنوی و دینی هستند، ولی به دلیل کمبود مبلغ، از کسب معارف و حتی برگزاری نماز جماعت محروم مانده اند.

این مبلغ ایلامی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری و علمای بزرگ، طلاب را به هجرت تشویق می کنند، این مساله نه یک تعارف، بلکه یک ضرورت است؛ بر این اساس طلابی که تحصیلات حوزوی خود را به سطح قابل توجهی رسانده اند لازم است به مناطق دور افتاده کشور هجرت کنند و آنچه را که از علوم الهی آموخته اند به مردم آموزش دهند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha