جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

یادواره شهدای طلبه جامعه علميه اميرالمؤمنين(ع) تهران در فضايي مزيّن به ياد و خاطره شهدا، با حضور اساتيد و طلاب اين مدرسه برگزار شد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، یکی از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس با يادآوري خاطرات دوران جنگ تحمیلی، گفت: مردم ایران اسلامی با تقدیم شهداء جانبازان و آزادگان از نظام اسلامی دفاع كردند تا جایی که برخی از پدران و مادران شهدا مي‌گفتند «اگر ديگر بچه اي نداريم به جبهه بفرستيم، لااقل اجازه بدهيد كه خودمان به جبهه برويم».

حاج جواد علی گلی ادامه داد: جمهوري اسلامي با دست خالي در مقابل دنيا ايستاد و ما در جنگ از 33 كشور اسير داشتيم؛ به طوري كه در عملیات والفجر4 جنازه زن فرانسوي كه به نيروهاي عراقي تعليمات نظامي مي‌دادند، پيدا شد.

وی با اشاره به کثرت امكانات عراق در مقابل ايران، اظهار داشت: عراق براي از بين بردن رزمندگان ما از موشك سه متري استفاده مي‌كرد، یادم هست که شهيد اسدي نژاد با اين موشك ها به شهادت رسيد؛ در حالي كه ما در اوایل جنگ براي مقابله با دشمن حتی فشنگ هم نداشتيم.

گلی با اشاره به خيانت بني صدر، ابراز داشت: شهيد كلاهدوز براي گرفتن اسلحه به بني صدر مراجعه كرد، بني صدر از دادن اسلحه خودداري مي‌كند و شهيد كلاهدوز جلوي ماشين بني صدر مي‌خوابد و مي‌گويد: اگر اسلحه ندهي بايد از جنازه من رد بشي. بالاخره بني صدر به فرماندهي زرهي اهواز نامه مي‌نويسد كه به اين آقا اسلحه بدهيد و بعد به فرماندهي اهواز بي‌سيم مي‌زند كه اين شخصي كه نامه مي‌آورد، جعلي است و او را به زندان بياندازيد و به او سلاح ندهيد.

این جانباز جنگ تحميلي با اشاره به هدف مشترك شرق و غرب براي از بين بردن جمهوري اسلامي، گفت: بلوك شرق و غرب براي از بين بردن جمهوري اسلامي آمده بودند و وقتي در بوسني هرزگوين اعلام شد كه ما مي‌خواهيم جمهوري اسلامي باشيم،‌ همه دنيا به آنها حمله ور شدند و در آنجا نسل كشي به راه انداختند و اثري از آنها باقي نگذاشتند.

گلي در پایان در مورد قطعنامه 598، ابراز داشت: قطعنامه 598 حاصل كربلاي 5 بود؛ يعني وقتي نيروهاي ما به بصره رسيدند، دشمن احساس خطر كرد و قطعنامه را مطرح كرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha