به گزارش مرکز خبر حوزه، متن پیام آیتالله مقتدایی به همایش روحانیت سیستان و بلوچستان بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله (ص)
انَ مثل العلماء فی الارض کمثل النجوم فی السماء یهتدی بها فی ظلمات البرَ و البحر
بحارالانوار/ ج2 / ص 25
با سلام و صلوات بر ارواح طیبه انبیاء و اولیاء الهی مخصوصاَ سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و درود بر روح پاک امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بویژه شهدای روحانی استان سیستان و بلوچستان.
نخست فرارسیدن ایام سوگواری سبط النبی حضرت حسین بن علی (ع) را تسلیت عرض نموده و هفته بسیج که یادآور دلاوری و رشادت های فرزندان این مرز و بوم است را گرامی داشته و ظهور حضرت ولی عصر (عج) را از خداوند منان مسئلت می نمایم.
حضور روحانیت به عنوان عینیت بخشیدن به اندیشه های والای امام(ره) در عمده ترین چالش ها و مشکلاتی که انقلاب اسلامی پس از پیروزی با آنها مواجه بود، محسوس و برجسته ظهور می یافت و در میدان بزرگ مبارزه و هشت سال دفاع مقدس نیز خوش درخشید و آنان که تمام همتشان برای تحصیل علوم دینی بود، برای حفظ و حراست از اسلام و انقلاب دست از درس و بحث کشیده و مشتاقانه به جبهه های نبرد شتافتند. این گونه است که آمار علمای شهید و شهدای روحانی دیگر از جمله شهید حجت الاسلام والمسلمین سید محمدتقی طبایی و 36 شهید روحانی استان سیستان و بلوچستان نشان از حضور همه جانبه و پرشور روحانیت در عرصه های نبرد در کنار سایر رزمندگان رشید اسلام دارد.
ملت واحد برای گرد آمدن فرق اسلامی و دیگر ادیان پیرامون وجود شمع گونه امام خمینی(ره) که بزرگ طلایهدار وحدت این عصر بود و با درایت مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) با شکوهی چشمگیر تداوم یافت، نیز حضور روحانیت اصیل بیبدیل و تاریخی است.
اکنون که موج بیداری اسلامی در سراسر جهان طنین انداز شده و فریاد ملت ایران بعد از گذشت حدود 21 سال به تدریج در بین ملل دنیا شیوع یافته و به صورت فراگیر و همه جانبه در کشورهای منطقه و اروپا و آمریکا انقلابی جسمانی را نوید میدهد، باید اذعان داشت که این بیداری بزرگ، برآیند بیداری ملت مسلمان ایران است که با هدایت روحانیت به این قله رفیع عزت رسید.
پر واضح است، امروز مسئولیت حوزههای علمیه با توجه به گسترش دانشها در زمینههای مختلف و رواج انحراف و شبهه در جوامع بشری، بسیار سنگین است و همت مضاعف اساتید و طلاب حوزههای علمیه را میطلبد. سرعت بخشیدن به ایجاد زمینههای علوم و فنون مختلف و رشد وتوسعه آن در حوزههای علمیه در جهت شناسایی هجمههای گسترده دشمنان و منحرفان و ارائه راهکارهای علمی و عملی در راستای گسترش مکتب حیاتبخش اسلام و آموزههای زیبای اهل بیت(ع) از مهمترین وظایف حوزههای علمیه محسوب میشود.
در پایان ضمن تکریم و پاسداشت مساعی شریفه مسئولان و دست اندرکاران این همایش که برای تبیین اهداف والای عالمان گران ارج روحانی آن خطه عالم خیز، به ویژه شهیدان روحانی گام برداشتهاند، برای آنان آرزوی توفیقی روز افزون دارم.
مرتضی مقتدایی
مدیر حوزه های علمیه