پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

نشست بررسی گفتمان جنگ نرم و وظایف طلاب در جلوگیری از پیشروی آن در مدرسه علمیه کریمه اهل البیت(ع) تهران برگزار شد.

به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام نجفی کارشناس مسائل سیاسی در این نشست با اشاره به اهمیت جنگ نرم در قرن 21 به تبیین این اصطلاح پرداخته و افزود: جنگ نرم یعنی اینکه دشمن با کمترین هزینه، بدون حضور ملموس و با استفاده از روش القاء و اقناع طوری نفوذ می کند که افراد متوجه آن نمی شوند.

وی با بیان اینکه نام دیگر جنگ نرم جنگ رسانه ای و تبلیغاتی می باشد، گفت: رسانه به کلیه ابزاری اطلاق می شود که به واسطه آن دشمن افکار عمومی مردم جهان را مطابق با خط مشی های مورد توجه خود پیش می‌برد و در این رابطه فضا را جهت اجرای سیاستهای نامشروع خود آماده می نماید.

حجت‌الاسلام نجفی با اشاره به اینکه مجلات، شبکه های ماهواره، سایت های اینترنتی، پیامک، بلوتوث و هرآنچه که مخاطبان بیشماری داشته باشد، از ابزارهای مورد توجه جبهه خصم در جنگ نرم می باشد تصریح کرد: دشمن با استفاده از این ابزار، افکار عمومی را مورد هدف قرار داده و با دروغ پردازی و شایعه افکنی ضریب اعتماد عمومی را کاهش می دهد.

وی خاطرنشان کرد: اختلاف افکنی، بي تفاوت نمودن نسل جوان نسبت به مسائل مهم كشور و تضعیف هويت‌ فرهنگي یک ملت از دیگر اهداف شوم کارگزاران دشمن در جنگ نرم قلمداد می شود.

این کارشناس مسائل سیاسی، افزود: در جنگ نرم هنگامی دشمن می تواند پیشروی قابل ملاحظه ای داشته باشد که در کشور مقابل، احساس مسئولیت کمرنگ شده باشد.

وی با بیان اینکه وظیفه طلاب در این جنگ، بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: باید برای شروع کار در این زمینه اولاً دغدغه و احساس مسئولیت داشته باشیم وسپس استراتژی دشمن را بشناسیم و مانع اجرای نقشه‌های آنان شویم.

حجت الاسلام نجفی در پایان یکی از موثر ترین راههای مقابله با جنگ نرم را استفاده از تبلیغ، وعظ و خطابه عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha