به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام موسوي در جمع طلاب، اساتيد و كارمندان مدرسه علميه نرجس (عليها السلام) و در نشست سیاسی که با عنوان «ولايتمداري و بصيرت و آگاهي در كربلا» برگزار شد، گفت: ولایت از ارکان اصلی دین مبین اسلام است و جایگاه آن در دایره دین، بسیار ارزشمند و والاست.
مسئول سياسي مركز بسيج طلاب و روحانيون خراسان رضوي، عنوان داشت: ولايتمداري، بصيرت و آگاهي لازم و ملزوم يكديگرند، آن چه در طول تاريخ از شيعه محافظت كرده ولايتمداري است.
وی افزود: نسبت شيعيان به كل جمعيت مسلمانان هميشه در اقليت بوده و رهبران شیعه همواره در تنگنا بوده اند؛ همانند قيام عاشورا كه بارزترين تقابل دو تفكر اموي و علوي بعد از پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) بود و در اين تقابل ، اموي نماد باطل و علوي نماد حق بود.
حجت الاسلام موسوي سپس با اشاره به واقعه كربلا و اهميت همراهي به موقع با امام بيان داشت: در جريان عاشورا برخي به ظاهر متدينين نه تنها همراه امام نشدند بلكه هنگامي كه خبر شهادت به گوششان رسيد تنها به خواندن چند آيه اكتفا كردند؛ عده اي حتي فردي را فرستادند تا ببيند آيا واقعه كربلا صحت دارد يا نه! و گروهي ديگر در اين جريان توابين بودند كه زماني حركت امام دشمن را نمي شناسند و بعد مي خواهند خودشان حركت كنند.
مسئول سياسي مركز بسيج طلاب و روحانيون سپس با اشاره به اينكه جريانات انحرافي و عدم دشمن شناسي در تمام ادوار وجود داشته است، افزود: در زمان حضرت موسي (ع) بني اسرائيل بعد از فوت حضرت موسی به 71 فرقه تبدیل شدند كه 70 فرقه آنان گروه انحرافي و فقط يك گروه اهل نجات بودند.
وی ادامه داد: همچنين پيروان مسيح (ع) 72 فرقه شدند كه همگي بجز يك فرقه منحرف بودند؛ پيامبر (صلي الله عليه و آله و سلم) نيز فرمودند: امت اسلام بعد از من 73 فرقه آنان مي شوند كه 72 فرقه انحرافي هستند، در دوره معاصر نيز امام خميني(ره) وقتي علم مبارزه را برداشتند جريانات انحرافي وارد عمل شدند، و اين ها همه در حالي است كه پيروي به معناي همراهي با امام است نه يك قدم جلوتر و نه يك قدم عقبتر.