مدیر شبکه های عربی و انگلیسی اهل البیت(ع) در مصاحبه با سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه ابراز داشت: تا قبل از 11 سپتامبر بحث های شیعه شناسی در غرب مطرح نبود و یا اگر مطرح بود خیلی محدود و در دانشگاه های خاصی مطرح می شد، اما پس از آن حادثه، غربی ها به منظور شناخت نسبت به اسلام به سمت شیعه شناسی حرکت کردند.
این مبلغ عرصه بین الملل افزود: سقوط حزب بعث و روی کار آمدن شیعه در این کشور موجب شد تا مقوله شیعه شناسی در سطح جهان به نسبت گذشت رشد یابد.
* وجود مراکز اسلامی به معنای تبلیغ برای جهان غرب نیست
حجت الاسلام و المسلمین مدرسی اقدامات وهابیت در عرصه جهانی را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: متاسفانه شیعه و حوزه علمیه های علمیه در امر تبلیغ برای جهان غرب در حد صفر هستند و وجود حسینه ها، مراکز اسلامی و مساجد در غرب دلیل بر تبلیغ برای جهان غرب نیست، زیرا بیشتر این مراکز مربوط به مسلمانان مقیم غرب است .
وی گفت: سرمایه های علمی بسیار زیادی در اختیار ماست، اما متاسفانه در عرضه آن دچار مشکل هستیم و سرمایه های فکری ما به جهان غرب معرفی نمی شود.
* یهودی ها درس اسلام شناسی می دهند!
این دانش آموخته حوزه علمیه اظهار داشت: بر اساس گفته یکی از اساتید دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا، این کشور دارای سه هزار دانشگاه است که در حدود 300 کرسی اسلام شناسی در آن ارائه می شود، اما کسانی که کرسی های اسلام شناسی را اداره می کنند، یهودی و یا مسیحی هستند و مسلمانان در این کرسی ها حضوری ندارند.
حجت الاسلام مدرسی به ارائه دو راهکار برای حل این مسائل پرداخت و گفت: راهکار موقت این است که مبلغِ آشنا به زبان و فرهنگ به جهان غرب اعزام شود و جالب است بدانید که در حال حاضر آموزش زبان انگلیسی جزو برنامه های حوزه های علمیه وهابیت است.
وی افزود: البته صرف زبان کارساز نیست و تنها با ترجمه نمی توان کار تبلیغی کرد بلکه باید تمام مطالب و موضوعاتی که انتخاب می کنیم، متناسب با مخاطب باشد.
* به جای اعزام مبلغ، مبلغ بومی تربیت کنیم
وی تاکید کرد: به جای اینکه مبلغ از شرق به غرب صادر کنیم، باید جوانان علاقه مند به دین و تحصیل علوم اسلامی را از غرب به شرق وارد کنیم و مسائلی که مورد نیاز آنان است، ارائه کنیم تا بتوانند نقش بسزایی را ایفا کنند.
حجت الاسلام مدرسی به ارائه راهکار دیگری پرداخت و گفت: باید یک برنامه های حوزوی مخصوص جهان غرب داشته باشیم و موسساتی در غرب ایجاد شود و دروس حوزوی را در قالب آکادمیک مطرح کند.
* 300 هزار شیعه در انگلستان زندگی می کنند
وی با بیان اینکه در انگلستان 300 هزار شیعه وجود دارد، اظهار داشت: کالج اسلامی لندن یک نمونه بسیار خوبی بوده است، که باید در دیگر کشورها بویژه در آمریکای شمالی ایجاد شود، در آمریکای شمالی بیش از دو میلیون شیعه وجود دارد که قطعا نیازمند یک کالج هستند.
این دانش آموخته حوزه علمیه با بیان اینکه برای ترویج تشیع در جهان باید از ابزارهای ارتباطی کمال استفاده را برد، اظهار داشت: دو شبکه اهل البیت (ع) به زبان عربی در کربلا و شبکه اهل البیت (ع) به زبان انگلیسی در لندن به منظور ترویج معارف اهل بیت (ع) را مدیریت می کنم که به دنبال گسترش آن در سطح جهان بویژه در آمریکا هستیم.
* با شبکه اهل بیت فارسی فرق داریم!
وی با اشاره به فعالیت شبکه فارسی زبان اهل بیت (ع) در سانتیگو آمریکا و اقدامات تفرقه افکنانه این شبکه اظهار داشت: این شبکه با طرح مسائل اختلافی به دنبال ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی است و در چنین شرایطی که بیداری اسلامی در منطقه فراگیر شده است، بیان چنین مسائلی اصلا به مصلحت نیست.