چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: امروز مردم خواستار منابر موضوعی هستند که در این راستا طلاب و مبلغان می بایست پژوهش های خود را در سطوح مختلف افزایش دهند.

حجت الاسلام والمسلمین سید اسدالله موسوی عباد، همزمان با هفته پژوهش در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به ضرورت دستیابی فراگیر مردم به اطلاعات روز علمی و دینی اظهارداشت: وجود ابزار کسب اطلاعات نامحدود در دسترس مردم، موجب همسطح شدن نسبی سطح اطلاعات مردم با برخی از مبلغان و حتی برخی پژوهشگران شده است.

وی افزود: مطالعات پژوهش محور طلاب می تواند تاثیرگذاری بیشتری بر مخاطبان داشته باشد و اگر در گذشته منبرها تا حدودی، موضوع محور نبود، اما امروز مردم خواستار وجود منابر موضوعی که در این راستا طلاب و مبلغان می بایست پژوهش های خود را در سطوح مختلف افزایش دهند.

این پژوهشگر حوزوی به مشکلات پژوهشی طلاب جوان، اظهم اشاره‌ای کرد و ادامه داد: عدم آشنایی مناسب طلاب جوان با علومی چون جامعه شناسی و روانشناسی تبلیغ یکی از مهمترین مشکلات آنان در این عرصه است که باید مراکز مرتبط در این رابطه فعالیت بیشتری داشته باشند.

وی حفظ زی و اخلاق طلبگی و تسلط بر علوم تبلیغی را از مهم ترین راهکارهای افزایش تاثیرگذاری مبلغان در مناطق هدف ذکر کرد و گفت: مراکز آموزشی تبلیغ باید فعالیت های تخصصی خود را گسترش دهند و مهارت‌‌های تبلیغی روزآمد را به مبلغان آموزش دهند.

حجت‌الاسلام موسوی عباد با اشاره به اهمیت پژوهش در مقابله با هجمه های دشمنان، تصریح کرد: خوشبختانه امروزه طلاب جوان به وسایل ارتباطی دسترسی دارند و از این طریق می توانند دامنه دانسته های خود را افزایش دهند؛ مراکز و پژوهشگاه‌های حوزوی در اقدام به پاسخ گویی دقیق به شبهات کرده اند و در این زمینه اقدامات بسیار خوبی داشته اند که طلاب می بایست از این ذخایر در پژوهش ها و فعالیت های تبلیغی استفاده کنند.

وی ادامه داد: باید مرکزی تشکیل شود تا شبهاتی را که توسط پژوهشگاه ها و مراکز علمی حوزوی پاسخ داده شده، به طور دسته بندی در اختیار مبلغان قرار دهد؛ خوشبختانه در حوزه دین به شبهات مطرح شده به طور کامل و مستند و مستدل پاسخ داده شده است که باید این پاسخ ها به شکل مستقیم در اختیار طلاب قرار گیرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha