شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

معاون پژوهش مدرسه علميه كوثر تهران از برگزاری نشست علمی – پژوهشی «آموزش پژوهش محور» در این مدرسه علمیه خبر داد.

خانم صيادي معاون پژوهش مدرسه علميه كوثر تهران در گفتگو با سرویس استانهای مرکز خبر حوزه با بیان مطلب فوق افزود: طلبه محقق به فردي اطلاق می گردد که موضوع تحقیق برای او ایجاد مسئله کرده باشد و با هدف پاسخگویی به سئوالاتش در مورد مسئله موجود وارد عرصه تحقیق می شود.

وی با تاکید بر لزوم اهتمام به امر پژوهش در حوزه های علمیه افزود: پژوهش و تحقيقات در حوزه های علمیه مکمل و پوشش دهنده مطالب آموزشی می باشد و از طرفی بستر را جهت پاسخگویی به شبهات آماده می نماید.

معاون پژوهش مدرسه علميه كوثر تهران با اشاره به اینکه آموزش مقدمه پژوهش است افزود: در مقاطع مختلف فرآیند آموزش باید ظرفيت سازي پژوهشي ایجاد شود تا طلاب از سالهای اولیه ضمن فراگیری مطالب آموزشی دغدغه نوشتن و تالیف را نیز داشته باشند.

خانم صيادي با بیان اینکه پژوهش یکی از پایه‏های مهم تولید علم محسوب می شود افزود: توجه به تحقیق و پژوهش در حوزه های علمیه از یک قدمت طولانی برخوردار بوده  است و بسیاری از کتابهایی که امروز در اختیار ما قرار دارد محصول ممارست و پژوهش های علمای سلف می باشد.

وی در پایان با اشاره به تاثیر مستقیم پژوهش در ارتقا سطح علمی بانوان طلبه افزود: طلاب باید از مقاطع پایین تحصیلی خود را ملزم به پژوهش و قلم فرسایی نمایند تا ضمن نهادینه شدن این امر مهم در حوزه های علمیه شاهد ارتقای بیشترسطح علمی آنان باشیم.

* نشست علمی پژوهشی در مدرسه علمیه الزهرا(س) شهرری

معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) ری به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش، نشست علمی را با موضوع تبیین جایگاه تحقیق در نظام آموزشی برگزار کرد.

به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام غیاث در این  نشست علمی که تحت عنوان جایگاه تحقیق در نظام آموزشی برگزار گردید ابرازداشت: تحقیق به مجموعه تلاشهایی گفته می شود که زمینه را برای رسیدن به  واقعیت  و سپس دریافت حقیقت فراهم می کند.

وی افزود: در فرایند تحقیق و پژوهش آن چه که مهم است دستیابی به واقعیت مطلوب می باشد، پس باید با سعی وتلاش واقعیت مطلوب را بدست آوریم و دستاوردهای نامطلوب را به درجه ای از اعتبار و مطلوبیت برسانیم.

معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س) ری با بیان اینکه تحقیق و پژوهش سبب می شود تا محقق از نگرش تک بعدی و ظاهر بینی رهایی یافته و واقعیت را ببینند، اظهارداشت: تحقیق به منزله پلی است که ما را به وادی حقیقت می رساند و اگر که مبنایش تحقیق نباشد عبث و بی فایده است.

وی با اشاره به اهمیت احیای امر تحقیق و پژوهش در بین طلاب افزود: همانگونه که آبیاری و رسیدگی سبب رشد و بقای یک گیاه شده و حیات آنرا تضمین می کند، به همین ترتیب نیز انجام تحقیق و پژوهش باعث بقاء و ضامن رشد و بالندگی اهل علم  می گردد و از این روست که هیچ سنتی برتر از تحقیق وجود ندارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha