پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

اگر جریان‌های اسلامی شکل گرفته در منطقه بخواهند پیروز شوند باید به عاشورا برگردند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا اعرافی امروز در اولین همایش بانوان مبلغه جامعة‌المصطفی، با اشاره به پیام رسانی عاشورا، شیوه ها و راهبردهای این قیام گفت: عاشورا سیره عملی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی معصوم (ع) است.

رییس جامعة‌المصطفی با بیان این که سیره معصومان‌(ع) بازتاب گفتار کردار و رفتار آنان است افزود: نقشه دین در قرآن و روایات ترسیم شده است و رفتار و عملکرد‌های معصومین (ع) پیاده شده آن نقشه است.

وی ادامه داد: نقش پیامبر‌(ص) و ائمه‌(ع) این است که این نقشه را درست تصویر و از سوی خداوند آن را صحیح تبلیغ کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اعرافی با بیان این که در اصول و فقه حوزه، در تبیین سیره معصومین‌(ع) کم کار شده است خاطرنشان کرد: عاشورا سیره‌های منسجم و به هم پیوسته ای است که بخش زیادی از معارف الهی را در خود نشان داده است.

وی به ادله ماندگاری عاشورا و استمرار آن در طول تاریخ اشاره کرد و اظهار داشت: عاشورا سرمایه بی‌پایانی است که برای همه مسلمانان الهام بخش است و روز به روز بر نور افشانی آن اضافه می‌شود.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: ظرفیت عاشورا در تجلی معارف الهی بیش از حوادث دیگر بوده است و در آن یک مهندسی و معماری الهی حاکم است.

وی اضافه کرد: امام حسین‌(ع) در قیام کربلا نقشه‌ای طراحی ‌کردند که قابل فهم برای رجال آن زمان مانند ابن عباس نبود و حتی به همراه بردن زن و بچه‌ها اعتراض می‌کردند.

رییس جامعه المصطفی ادامه داد: آنها نمی‌دانستند که امام حسین‌(ع) طرحی ریخته که بعد از 1400 سال پرچم آن در تمام جهان به اهتراز در می‌آید و همه معارف الهی زیر این پرچم انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: عاشورا چهره فرا زمانی دارد که امام حسین‌(ع) پایان تاریخ را می‌دیدند گر چه یک روی آن زمین گیر کردن بنی امیه در آن زمان بود.

وی، بعد پیام رسانی عاشورا را مورد توجه قرار داد و گفت: از قافله پیام رسان عاشورا، به رهبری امام سجاد‌(ع) و حضرت زینب‌(س) می‌توان الگو گرفت و از آن استفاده کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اعرافی بیان داشت: جریان قافله پیام رسان عاشورا جریان تبلیغی بود که امام حسین‌(ع) از قبل، آن را آماده کرده بود چرا که بدون آن، قیام عاشورا تکمیل نمی‌شد.

وی تبلیغ را عنصر و جریان مکمل قیام امام حسین‌(ع) بیان کرد که با طرح، نقشه و تعلیم و تربیت انجام شده بود به نقش حضرت زینب‌(س) اشاره کرد و یادآور شد: در پیام رسانی عاشورا کار جدیدی صورت گرفت و آن انجام نقش زن است که تاریخ تا آن روز به این اندازه سراغ نداشت.

رییس جامعه المصطفی با بیان این که اسلام نقش زن را در عرصه فرهنگ و اجتماع پذیرفته است خاطرنشان کرد: در امر تبلیغ امید به آینده بسیار نقش دارد و مبلغی می‌تواند در کار خود موفق باشد که به آینده امید داشته باشد.

وی ادامه داد: این امید در تبلیغ، در قافله عاشورا فوق العاده بود و امروز نیز حوزه، مبلغان نیز باید با نگاه به آینده مصمم‌تر شوند.

این استاد حوزه با بیان این که تبلیغ نیاز به عمق، امید و باور دارد به عمق پیام عاشورا و خطبه‌های حضرت زینب‌(س) اشاره کرد و سخنرانی معاویة بن یزید را مورد توجه قرار داد و گفت: اگر بخواهیم لایحه‌ای در محکومیت بنی‌امیه بدهیم خطبه و سخنرانی معاویه بن یزید است که از درون خانه یزید تومار بنی امیه را در هم ‌پیچید.

وی به جریان های اسلامی درمنطقه اشاره کرد و افزود: عاشورا است که می‌تواند جریان‌های اسلامی را پیش ببرد و اگر این جریان‌ها به عاشورا برگردند می توانند موفق باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اعرافی اظهار داشت: عاشورا تنها مخصوص شیعه نیست، امروز بسیاری از معادلات در جهان تغییر کرده که از جمله جریان وال استریت است که امتداد خواهد داشت.

رییس جامعه المصطفی در پایان بیان داشت: مسئولیت آینده بسیار دشوار است و این ذخایر معنوی الهی و اسلامی را باید به دنیا عرضه کنیم چرا که 7 میلیارد بشر در سراسر جهان منتظر شنیدن پیام عاشورا است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha