پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 270495
۲۶ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳

3500 طلبه غیر ایرانی روز گذشته از هفدهمین دوره المپیاد حدیثی جامعه المصطفی العالمیه در مدرسه عالی امام خمینی‌(ره) قم به رقابت پرداختند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی، در آغاز این آزمون با ذکر اهمیت پرداختن طلاب به پژوهش و تعلیم منابع روایی و حدیثی شیعه اظهارداشت: توجه به این متون می تواند در نشر و گسترش فرهنگ و تفکر شیعی در سطح جهان نقش مهمی ایفا کند.

معاون جامعه و مردم جامعه مدرسین  گفت: اگر بخواهیم در میان مردمی که امروز در سطح کشورهای جهان و به خصوص کشورهای اسلامی، به بیداری رسیده اند، تبلیغ کنیم می بایست، آنان را با معارف شیعی به خصوص نهج البلاغه آشنا سازیم.

* قرآن و حدیث مبلغ اصلی تمامی علوم اسلامی

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین فاکر میبدی با ذکر روایتی از امام محمد باقر(ع) در خصوص اهمیت مطالعه و انتشار احادیث اولیاالله، اظهارداشت: حدیث، دل ها را بیدار می کند و طلابی که در این عرصه به علم آموزی و پژوهش می پردازند می بایست قدر این فرصت تبلیغی را دانسته و معارف ائمه اطهار(ع) را در اختیار جوامع مختلف قرار دهند.

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه، افزود: در عرصه قرآن و حدیث با دو رویکرد افراطی، حالت اعتدال را پیش فرض قرار داده ایم و قرآن و روایات را به عنوان دو ثقل حیاتی و مهم مورد توجه قرار می دهیم.

مدیر گروه قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه با ذکر این مطلب که نباید قرآن و روایات را دو شاخه از علوم اسلامی به شمار آورد، اظهارداشت: قرآن و حدیث دو منبع اصلی تمام علوم اسلامی است و به هیچ عنوان نباید این دو ثقل را شاخه ای از علوم اسلامی به شمار آورد.

وی گفت: حضور 3500 طلبه غیر ایرانی در مسابقه ای علمی و حدیثی نشانه بسیار خوبی است زیرا نشان دهنده آینده روشن تحقیقات روایی و انتشار احادیث اهل بیت(ع) در سراسر جهان است.

گفتنی است، 3500 طلبه خارجی جامعه المصطفی در بخش علوم و شرح حدیث از کتاب درسنامه درایه الحدیث به مسابقه پرداختند؛ مسابقه بخش علمی خواهران نیز به طور همزمان در مدرسه علمیه بنت الهدی برگزار شد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha