به گزارش سرويس استانها، حجت الاسلام و المسلمين فرجام در این نشست با اشاره به دستور آيت الله واعظ طبسي، نماينده ولي فقيه و مدير عالي حوزه علميه خراسان، مبني بر تشكيل و معرفي اعضاي شوراي حوزههاي علميه خراسان شمالي و جنوبي، گفت: حوزه علميه خراسان شمالي با حدود 650 طلبه و روحاني و 13 مدرسه برادر و خواهر، فعاليت نسبتاً خوبي دارد.
وی با بيان اين كه بايد اعضاي شوراي استاني خراسان شمالي در آينده پيگير برنامه ريزي و رشد مطلوبتر اين حوزه باشند، ابرازداشت: با توجه به نیاز و ظرفیت موجود در روستاها و مناطق مختلف شوراي استاني، بايد عهده دار مسائل گوناگون باشند.
مدیر اجرایی حوزه علمیه خراسان، با اشاره به آيين نامه و شرح وظايف شوراي استاني خراسان شمالي، گفت: سياستهاي كلان حوزههاي علميه بر عهده شوراي برنامه ريزي حوزه علميه خراسان است و شوراي 5 نفره استاني خراسان شمالي مسائل اجرائي و خاص منطقه را برنامه ريزي خواهند کرد.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به اين كه اين شورا مي تواند بر اساس ضرورت كميسيونهايي را تشكيل دهد، تصريح كرد: بررسي وضع موجود و ميزان پاسخگويي آن به جامعه و بحث طرح توسعه كمي و كيفي حوزه علميه استان را ميتوان از اولويتهاي كاري شوراي استاني خراسان شمالي ذكر كرد.
وي با تاکید بر اين كه بايد بر اساس نیازسنجی، برنامه ريزي و كارشناسي صورت بگیرد، يادآورشد: ميبايست هر دو هفته يكبار جلسه شورا تشكيل و گزارش آن توسط مدیر نمایندگی به عنوان دبير جلسات به شوراي برنامه ريزي حوزه علميه خراسان ارسال شود.
گفتني است، در اين نشست امام جمعه بجنورد و رئيس شوراي استاني حوزه علميه خراسان شمالي، و حجج اسلام اربابي، موسوي جاجرمي، نوري و مسعود قاسمي به عنوان اعضاي اين شورا نظرات خود را بيان نمودند.