حجت الاسلام والمسلمین شفیعی در گفتگو با سرویس استانهای مرکز خبر حوزه با اشاره به توفیقات مدیریت های استانی، اظهارداشت: مدیران حوزوی در این مدت تلاش کرده اند تا سازماندهی مناسبی در بخش های مختلف برنامه ریزی های اجرایی، علمی، آموزشی و فرهنگی در استان های خود داشته باشند.
وی افزود: در حوزه علمیه استان کردستان سه مدرسه علمیه در شهرهای بیجار، قروه وکامیاران مشغول به پرورش طلاب هستند؛ با تلاشی که در جهت توسعه علمی و ساختاری مدارس علمیه در استان صورت گرفته است، امیدواریم در مرکز استان نیز یک حوزه بلند مدت تاسیس شود.
مدیر حوزه علمیه استان کردستان با ذکر این مطلب که راه اندازی مدارس علمیه سفیران هدایت از جمله برنامه های آتی این استان است، خاطرنشان کرد: با رایزنی های صورت گرفته قرار است، مدرسه علمیه سفیران هدایت در سنندج، بیجار و قروه جهت تربیت مبلغان جوان راه اندازی شود.
وی با اعلام تحصیل 500 طلبه برادر در مدارس علمیه استان کردستان، تصریح کرد: هم اکنون بیشتر طلاب در مقطع سطح یک در مدارس علمیه استان به تحصیل اشتغال دارند که امسال با مجوز آموزش در شهرستان بیجار هم اکنون بیست طلبه در این مقطع به تحصیل مشغول می باشند.
وی مهاجرت طلاب و فضلا و نخبگان حوزوی استان های کشور به قم را از مشکلات عدیده استان ها ذکر کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی مراکز مدیریت استانی تمرکز زدایی از قم و حضور بیشتر طلاب در شهرها و استان های مبدا است؛ که راهاندازی مقطع سطح 2 در استان کردستان این امکان را برای حضور طلاب در استان فراهم کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین شفیعی افزود: خانواده های طلاب از اینکه این دوره حوزوی در استان کردستان راه اندازی شده است تا فرزندان آنها برای ادامه تحصیل کیلومتر ها از محل زندگی خود مهاجرت نکنند، از مدیریت حوزه استان تشکر مینمودند.
وی گفت: در بحث دانش افزایی طلاب و اساتید برنامه هایی در نظر گرفته شده و با جذب استادان مجرب قصد سطوح بالاتر را نیز در استان کردستان برپا کنیم تا طلاب مستعد برای تکمیل تحصیلات خود مجبور به مهاجرت نشوند و از توانمندی آنان برای افزایش برنامه های ترویجی، تبلیغی و آموزشی در استان بهرهمند شویم.