به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، در این مراسم که با حضور جمع کثیری از مسلمانان منطقه برگزار گردید، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء حجت الاسلام و المسلیمن احمد بحرینی امام جمعه و رئیس مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن که افتخار شاگردی در محضر آن اسوه علم واخلاق را داشته است در رابطه با شخصیت ارزشمند استاد خویش سخنرانی کرد و ایشان را در کنار تدریس فقه و اصول یکی از اساطین و سرآمدهای درس اخلاق حوزه علمیه قم در دهه های گذشته معرفی نمود.
وی با ذکر خاطرات شیرین خود از زمان طلبگی و حضور در حوزه علمیه قم بیان داشت : «شب های جمعه در قم مقدسه حال و هوای عجیبی بود زیرا برای درس اخلاق آیت الله مظاهری آماده می شدیم. اوایل، درس اخلاق ایشان در مسجد امام رضا (ع) برگزار می شد و به علت جمعیت زیاد درس به مسجد اعظم منتقل شد. با درس اخلاق ایشان یک هفته احساس می کردیم یک نیروی معنوی قوی به ما منتقل شده است.
رئیس مرکز اسلامی واشنگتن افزود: تاثیر درس اخلاق ایشان به گونه ای بود که بعد از آن سعی می کردیم همه دستورات معنوی ایشان را رعایت کنیم، خود را در محضر خدا می دیدیم همه سعی ما بر ترک گناه حتی ترک مکروهات بود.
وی با بیان اینکه حضرت آیت الله مظاهری، سال ها محضر امام خمینی و علامه طباطبائی را درک کرده اند و همواره از آن دو اسوه علم و تقوی برای شاگردانشان مثال ها می زدند، به ذکر خاطره هايی از ایشان پرداختند.
حجت الاسلام والمسلمین بحرینی یادآور شد: آیت الله مظاهری در یکی از درس های اخلاق مي فرمودند : «در اواخر عمر علامه طباطبایی کسی از ایشان خواسته بود که نصیحتی بفرمایند، ایشان چشم هایش را باز کرده بود فرموده بود چیزی یادم نمی آید فقط آیه ای از قرآن یادم آمد (الم یعلم بان الله یری) آیا انسان نمی داند که خدا می بیند ». وی ادامه داد: هنوز پس از گذشت سال ها، فضای معنوي آن جلسات را احساس مي كنم که چگونه طلاب و فضلا از شنیدن این عبارت ها اشک ریزان بودند. در مورد دیگری نیز ایشان از حضرت علامه نقل کردند که علامه در نصیحتی فرموده بود: (یعلم خائنه الاعین و ما تخفی الصدور) .
رئیس مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن پیرامون عمق عشق حضرت آیت الله مظاهری به حضرت حق سبحانه و تعالی، و نمود عملی آن در این استاد بزرگ عرفان و اخلاق اظهار داشت: ایشان همیشه تاکید بر این داشتند و می فرمودند که «طلبه ها ، ما در محضر خدائیم، در محضر ملائکه ایم، در محضر رسول الله و ائمه اطهاریم، در محضر امام زمانیم، در محضر عالم وجودیم.» و آنگاه مستنداتی از قرآن را با بیانی بلیغ، زیبا و معنوی بیان می داشتند.
وی افزود: ما آنقدر مجذوب درس اخلاق ایشان بودیم که در طول هفته منتظر بودیم و لحظه شماری می کردیم شب جمعه فرا رسد تا دوباره به درس اخلاق ایشان برویم و گاهی وقت ها در حین تبیین قیامت ناله و شیون از طلاب و فضلای محضر درس ایشان بلند می شد.
این دانش آموخته حوزه علمیه قم در خاطره دیگری از آیت الله مظاهری به نقل از معظم له از درس اخلاق امام خمینی، خاطراتی را نقل می نمود و گفت: «درهشدار به ما درباره عاقبت به خیری از قول امام می فرمودند که امام رفته بودند بالین یکی از علما که در حال احتضار بود، آن عالم چشم هایش را باز کرده بود گفته بود فلانی توئی ؟ (نعوذ بالله) این خدا عجب ظالمی است که می خواهد بین من و فرزندانم جدایی بیاندازد و می فرمودند حب دنیا انسان را به کجا می کشاند».
وی افزود: «ایشان شب ها به نماز جماعت آیت الله العظمی اراکی در فیضیه می آمدند، بسیاری از اساطین و فضلای حوزه در آن نماز جماعت حاضر می شدند آن نماز هم طولانی ترین نماز جماعت قم از نظر زمانی بود و چه صفای معنوی داشت.»
مدیر مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن با حسرت عمیقی از «آن ایام سرشار از معنویت» یاد کرد و گفت :«درس های حوزه علمیه قم بدلیل تبلیغ در ماه مبارک رمضان تعطیل است و طلبه ها از قم برای تبلیغ بیرون می روند و من به یاد دارم یک ماه رمضان به خاطر اینکه ایشان ظهرها در بازار قم سخنرانی داشتند بنده در قم ماندم تا در سخنرانی ایشان شرکت کنم و بهره معنوی از محضر ایشان داشته باشم و امروزه در این دیار دوردست یاد آن دوران هم برای این حقیر زیباست و از آرزوهایم قرار گرفتن درآن فضای معنوی است.»
حجت الاسلام والمسلمین بحرینی در پایان ابراز امیدواری کرد که حوزه علمیه قم در زمان حیات این بزرگان به معرفی و تبیین ابعاد شخصیت ایشان به بهترین وجه ممکن عنایت نماید که یقینا با بیان و معرفی این شخصیت برجسته که افتخار حوزه علمیه قم و جهان تشیع است، ضمن معرفی الگوهای راستین به قشر جوان و نوجوان معنویت و نورانیتی در جامعه اسلامی انتشار پیدا می کند.
در این آئین همه شرکت کنندگان برای سلامتی و شفای عاجل حضرت آیت الله مظاهری دعا کرده و و پس از آن مراسم دعای معنوی توسل به چهارده نور پاک (ع) برای سلامتی ایشان برگزار گردید.