یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حوزه، در سال گذشته برای معظم‌له اعجاب انگیز بود، که این همه پژوهش با عناوین مختلف در سطح عالی و بی سرو صدا صورت گرفته است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله مقتدایی، امروز در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه در قم، با اشاره به ظرفیت‌های موجود برای فعالیت‌های فرهنگی، اظهار داشت: می‌توان با انجام فعالیت‌های فرهنگی اثرگذار، باقیات و الصالحاتی برای آخرت جمع آوری کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: با توجه به مسافرینی که به قم رفت و آمد دارند و زائرین خارجی که به این شهر می‌آیند، برپایی نمایشگاه دائمی کتاب در این استان ضروری به نظر می‌رسد و این نمایشگاه می‌توان توشه ای ارزشمند برای مسافران و زائران باشد.

وی با بیان این که همت برای ارتقای امکانات در حوزه‌های علمیه یکی از باقیات و الصالحات است، گفت: امروز امکانات حوزه‌های علمیه قابل مقایسه با دانشگاه‌ها نیست؛ بنابراین هرچه دراین زمینه کار شود، کم است.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: مقام معظم رهبری در سفر سال گذشته به قم، که بسیار پر خیر و برکت بود و حوزه و حوزویان تا سالیان سال از بیانات و رهنودهای ایشان برای ارتقا و پیشرفت استفاده می‌کنند، بر توجه به حوزه‌ها تاکید کردند.

عضو خبرگان رهبری اضافه کرد: بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حوزه، در سال گذشته برای معظم‌له اعجاب انگیز بود، که این همه پژوهش با عناوین مختلف در سطح عالی و بی سرو صدا صورت گرفته است.

آیت الله مقتدایی با اشاره به ضرورت حمایت از پژوهش‌های حوزوی،‌ گفت: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقاضا می‌کنیم به مسائل حوزه توجه بیشتری داشته باشد و پژوهش‌ها و تالیفاتی که در حوزه نگاشته می‌شود و مورد نیاز جامعه و حتی جهان است را مورد حمایت قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام سوگواری امام حسین(ع) و اربعین حسینی بیان داشت: هدف امام حسین‌(ع) از نهضت و قیام حسینی در یک جمله خلاصه می‌شود و آن جز هدایت مردم و عزت اسلام نبود.

آیت الله مقتدایی ادامه داد: در شرایطی که فساد همه جا را گرفته و دین در سراشیبی سقوط قرار داشت، امام حسین‌(ع) تنها کسی بود که می‌توانست دین خدا را نصرت کند و برای عزت و حفظ اسلام قیام نماید.

وی با تاکید بر این که امام حسین‌(ع) خود را در راه دین فدا کرد تا نام خدا و دین خدا پا برجا بماند، تصریح کرد: ایشان اصحابی را همراه خود داشتند که از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار بودند؛ این افراد حاضر بودند جان خود را در راه خدا و اهل بیت‌(ع) فدا کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت خواندن زیارت اربعین حسینی که از زیارات معتبر اهل بیت (ع) است، بیان داشت: خواندن این زیارت از نشانه‌های ایمان است؛ امام حسین‌(ع)، حجت را تمام کرده و با معرفی خود و یارانش هدفش را تبیین کرده است.

عضو خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان کرد: تعجبی ندارد، امامی که چنین فداکاری در راه دین داشته، اگر کسی به اندازه بال مگسی برای آن حضرت اشک بریزد، خداوند همه گناهانش را پاک می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha