حجت الاسلام مهدی خدابنده در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، وی با بیان اهمیت توسعه مراکز آموزشی حوزوی در کشور، یادآورشد: توسعه مراکز حوزوی در راستای افزایش معنویت و فرهنگ در جامعه نقش بسیار مهمی ایفا می کند از این رو اگر بودجه های فرهنگی مربوط به حوزه اختصاص یابد، بخش بزرگی از معضلات فرهنگی کشور رفع خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت 8 مدرسه علمیه در استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: هفت مدرسه بلند مدت و یک مدرسه سفیران هدایت در این استان دایر است و طلاب این استان در حین تحصیل به فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در مدارس، ادارات، نهادها، مساجد، منازل و کانون های فرهنگی و اجتماعی می پردازند.
حجت الاسلام خدابنده با ذکر این مطلب که 650 طلبه در استان چهارمحال و بختیاری در حوزه این استان مشغول به تحصیل هستند، گفت: هم اکنون700 طلبه بومی استان چهارمحال و بختیاری نیز در قم و در سطوح عالی حوزه، مشغول به تحصیل می باشند.
وی خاطرنشان کرد: مجوز تدریس سطح 2 حوزه اخذ شده که با راه اندازی سطح سه نیز می توان با جذب استادان مبرز، حضور طلاب استان را در این استان تقویت نمود تا منشأ اثر بوده و فعالیت های تبلیغی در طول سال ادامه داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: به منظور دانش افزایی استادان و طلاب، در سال گذشته نیز جلسات خوبی برگزار شد؛ که اخیراً جلسه راه کارهای مشاوره اساتید برای افزایش توان علمی طلاب نیز برگزار شد.
وی گفت: اجرای کنگره امام صادق(ع)، برگزاری جشنواره علامه حلی و طرح درون استانی شناسایی افراد نخبه در بخش پژوهش از جمله کارهایی است که در حال پیگیری است که در طرح شناسایی افراد نخبه برنامه های ویژه ای برای افزایش توانایی های مهارتی و علمی آنان در نظر گرفته شده است.
وی گفت: تعامل فکری مدیران حوزه را از مهم ترین راه کارهای پیشرفت حوزه های علمیه عنوان کرد و گفت: در اجلاس سه روزه ای که در قم برگزار شد، هر کدام از مدیران استان ها، مباحث کاری خود را مطرح کردند و با نحوه فعالیت یکدیگر آشنا شدند.
وی افزود: برقراری تعامل سازنده، از دیگر ویژگی ها و مزایای برگزاری این گونه اجلاس هاست که در آن تعاملات بسیار خوبی برای ادامه همکاری های مدیریت های استانی صورت گرفت.