پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر حوزه علمیه گیلان گفت: با هدف بهره‌گیری از تجارب ارزشمند در مدرسه علمیه بناب گروهی از مدیران و معاونین مدارس علمیه گیلان از بخش‌های مختلف این مدرسه بازدید کردند.

حجت الاسلام عبدالله رحمان زاده در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با اشاره به سفر اخیر مدیران و برخی معاونین مدارس علمیه گیلان به مدرسه علمیه شهرستان بناب و دیدار با مدیران و معاونین این مدرسه، اظهار داشت: این سفر با هدف بهره گیری از تجارب به کار گرفته شده در این مدرسه علمیه و تعامل و همکاری جهت ارتقای سطح کمی و کیفی حوزه علمیه گیلان صورت پذیرفت.

مدیر حوزه علمیه گیلان، نتیجه حاصل از این سفر را با توجه به آشنا شدن مسئولین مدارس علمیه گیلان با عملکرد بخش ها و معاونت های مختلف مدرسه علمیه بناب، مفید ارزیابی کرد و افزود: برنامه ریزی شده است تا در آینده چنین برنامه ها و نشست هایی استمرار  پیدا کند.

وی یکی دیگر از فعالیت های ارزشمند در جهت رشد و پیشرفت حوزه علمیه گیلان را برگزاری جلسات دوره ای با حضور مدیران و معاونین مدارس استان در ساختمان مرکز مدیریت شهرستان رشت برشمرد و اظهارداشت: در واقع این جلسات و گفتگوها در جهت ارزیابی نقاط قوت و ضعف موجود در زمینه های آموزشی، پژوهشی و تبلیغی و نیز چاره اندیشی برای برطرف کردن مشکلات و تقویت کارهای مثبت صورت گرفته در مدارس علمیه است.

حجت الاسلام والمسلمین رحمان زاد، استان گیلان را به لحاظ برخی ویژگی های جغرافیایی از جمله همسایگی غرب با شوروی سابق، نیازمند سرمایه گذاری ویژه برای فعالیت های دینی و تبلیغی عنوان کرد.

وی یکی از رموز اصلی پیشرفت کشور ایران در زمینه‌های مختلف علمی از جمله هسته ای و پزشکی را سرمایه گذاری کلان بر روی این موارد عنوان کرد و گفت: از آنجا که هیچ برنامه صحیحی بدون بودجه کافی و به موقع از نظر عملی امکان پذیر نیست به نظر می رسد باید در زمینه سرمایه گذاری در حوزه های علمیه کشور تحولی اثر بخش و متناسب با نیازهای روز، صورت پذیرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha