یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدير حوزه‌های علميه با تاکید بر این که قلب پر از حسد و کینه نمی‌تواند ظرف قرآن قرار گيرد، گفت: اگر قلبی مطهر باشد و قرآن به عنوان ظرف آن قرار گيرد، شيطان نمی تواند در آن رخنه کند.

آيت‌الله مرتضی مقتدايی، امروز، اول بهمن ماه در مراسم افتتاحيه چهارمين دوره مسابقات كشوری حفظ، قرائت و ترتيل‌خوانی قرآن كريم كه در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد، با تسليت ايام سوگواری پيامبراکرم(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و علی بن موس الرضا(ع)، برپايی اين گونه جلسات را از بركات انقلاب اسلامی دانسته و گفت: در دوران رژيم طاغوت  قرآن مهجور بود و اگر مناسبتی پيش می‌آمد و وزير و مسئولان خدمت مراجع و يا علمای بزرگ می‌رسيدند، تنها توصيه اين بود كه قرآن در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها تدريس شود تا جوان‌ها با روخوانی قرآن آشنا شوند .

وی ادامه داد:  با پيروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری نظام اسلامی، قرآن بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و با عنايت مقام معظم رهبری و تأكيدات فراوان ايشان، اساتید برجسته و قاريان بين‌المللی تربیت شدند، همچنین برگزاری مسابقات حفظ،  ترجمه، مفاهيم قرآن و ... به امر رایجی در جامعه تبدیل شد؛ به طوری که می‌توانيم مدعی شويم كه به فضل خداوند ایران اسلامی ما كشوری قرآنی است و بايد شاکر اين نعمت بزرگ الهی باشيم.

آیت الله مقتدایی خاطرنشان ساخت:  در روايات مأنوسان و حافظان قرآن به عنوان حاملان قرآن شناخته می‌شوند سرتا پای چنين افرادی را نور رحمت الهی فرا می‌گيرد و خداوند محبت اين افراد را در دل مردم قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: در روايت ديگری داريم علمايی كه عمرشان را صرف تفقه در دين كرده‌اند و حافظ و عامل به قرآن هستند، با انبياء محشور می‌شوند و درجه آنان با يك درجه پائين‌ترهمانند انبيا الهی است و پاداشی كه در قيامت به انبيا داده می‌شود به اين دو گروه هم داده خواهد شد.

عضو خبرگان رهبری اضافه کرد: بر اساس روایتی اگر حافظ قرآن و قاری فكر كند خداوند نعمتی بالاتر از نعمت قرآن به او داده است، مصداق كسی است كه آنچه را خدا بزرگ قرار داده، كوچك شمرده و نعمتی را كه كوچك است، بزرگ شمرده است؛ زيرا فضيلتی بالاتر از نعمت قرآن كريم نداريم.

مدیر حوزه های علمیه تاکید کرد:  حافظان، قاريان قرآن و مانوسان با قرآن بايد قدر اين نعمت را بدانند و شرايط آن را حفظ كنند.

وی با بیان این که  قلبی که  در آن حسد و كينه برادر مومن و رجس باشد، نمی‌تواند ظرف قرآن قرار گيرد، گفت: اگر قلبی مطهر باشد و قرآن به عنوان ظرف آن قرار گيرد، شيطان نمی تواند در آن رخنه کند.

مدیر حوزه های علمیه با توصیه به حافظان و قاريان، تاکید کرد: باید تلاوت و حفظ قرآن تنها برای رضای خدا باشد؛ زیرا در قيامت از حافظ و قاری سئوال می‌كنند كه آيا نيت تو برای مشهور شدن و ... بود

آیت الله مقتدایی در پایان یادآور شد: قاریان و حافظان قرآن بدانند که با يك نيت انحرافی پاداش  معنوی آنان از بین می رود؛ بنابراین بايد با قصد خالص و برای رضای خدا به حفظ و قرائت قرآن روی آورند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha