پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

نشست علمای استان مازندران با آیت‌الله مقتدایی، دیشب در دفتر امام جمعه ساری برگزار شد.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، در این نشست تعدادی از علمای استان دیدگاه های خود را برای رشد و ارتقای حوزه های علمیه ابراز داشتند.

آیت الله جباری از علمای بهشهر و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مازندران از هزار سال پیش تا کنون شخصیت های ارزشمندی را تقدیم جامعه کرده است و افرادی چون طبرین، طبرسین، شیخ فضل الله نوری، ملاسعید العلما، ملا محمدباقر هزار جریبی، ابن شهرآشوب، ملامحمد اشرفی و حضرات آیات جوادی و حسن زاده آملی از آن برخاسته‌اند.

وی با تاکید بر شناسایی استعدادهای درخشان مازندران اظهارداشت: شایسته است مدیران و مسوولین حوزوی، استعدادهای درخشان را در دبیرستان ها شناسایی کرده و آنها را با سیر تحصیل در  حوزه های علمیه و رسالت روحانیت در عصر حاضر آشنا نمایند.

آیت الله جباری گفت: برخی در فقر مالی به سر می برند ولی از نظر روحی بزرگ هستند و از استعداد سرشار برخوردار هستند و آیت الله العظمی خامنه ای نیز بر شناسایی استعدادها  تاکید دارند.

وی افزود: نیازمند تربیت طلاب و فضلایی هستیم که بتوانند پاسخگوی پرسش های دینی در داخل و اقصی نقاط جهان باشند.

حجت الاسلام والمسلمین کوهستانی فرزند آیت الله کوهستانی رسالت روحانیت در شرایط کنونی را بسیار سنگین توصیف کرد و گفت: جوانان، دنبال پناهگاه هستند و اگر امروز کسی آستین بالابزند و وارد عرصه تبلیغ شود، کمتر از هود و صالح(ع) نیست.

وی ابراز داشت: برخی دکان داران با ترویج عرفان های کاذب جوانان ما را شکار می کنند و روحانیت برای مقابله با این جریانات انحرافی وارد عمل شدند.

خاطرنشان می شود در ابتدای این نشست حجت الاسلام طاهری مدیر حوزه علمیه مازندران با ارایه گزارشی از اقدامات انجام گرفته گفت: هم اکنون بیش از 2200 طلبه، 195 استاد و 160 نفر کادر اجرایی در مدارس در حوزه علمیه استان حضور دارند.

وی افزود: احداث  تعدادی از مدارس در حال انجام است و تاسیس برخی از مدارس نیز با موافقت اصولی مواجه شده و موافقت اصولی تعدادی نیز در دست بررسی است.

مدیر حوزه علمیه استان مازندران اعلام داشت: هم اکنون یک موسسه آموزش عالی حوزوی زیر نظر حضرت آیت الله جوادی آملی در آمل فعال است و یک موسسه آموزش عالی حوزوی دیگر نیز در بابل در حال راه اندازی است

وی گفت: هم اکنون پنج مدرسه علمیه دارای سطح دو هستند که متقاضی ارتقا به سطوح سه و چهار می باشند و تا سال تحصیلی 92-93، ده مدرسه علمیه سطح یک نیز به سطح دو ارتقا می یابند.

وی با بیان اینکه زمینه خوبی برای رشد حوزه در مازندران وجود دارد ابراز داشت: مردم منطقه با حوزه های علمیه و علما، رابطه خوبی دارند و مردم، علما را پدر معنوی خود می دانند.

مدیر حوزه علمیه مازندران افزود: فرهنگ مازندران با فرهنگ حوزه بیگانه نیست و نشانه های فراوانی دال بر عشق و علاقه مداوم به  اسلام، معنویت و ولایت و رحانیت وجود دارد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha