به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله مصباح یزدی، امروز در دیدار اعضای ستاد برگزاری همایش پژوهشی- فرهنگی استان خوزستان که در موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، خدمتگزاری در نظام اسلامی را بالاترین افتخار دانسته وگفتند: خدمتگزاری افتخار و آرزوی مسلمان واقعی به خصوص شیعیان امیرالمومنین (ع) است.
ایشان افزودند :خدماتی که در یک جامعه و در سایه نظام اسلامی با برنامه، هدف و رهبری مشخص باشد، بازده بیشتر و بهتری خواهد داشت .
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)ادامه دادند: هرچه نیروها متراکم تر و بر اساس یک محور متحد باشند، توفیقات زیادی شامل آنها می شود و نمونه آن انقلاب اسلامی ایران است.
عضو خبرگان رهبری با بیان این که اگر وحدت مردم ایران، حول رهبری حضرت امام (ره) نبود، انقلاب اسلامی به پیروزی نمی رسید، تصریح کردند:بعد از 30سال حرکت هایی در کشورهای منطقه شکل گرفته که بزرگترین مشکل آنها نداشتن رهبری مقبول است.
ایشان بیان داشتند: در افغانستان، حرکت جهادی شکل گرفت که بیش از 90درصد صبغه اسلامی داشت، اما چون رهبری واحد نداشتند، دشمن در خانه آنها لانه کرد.
آیتالله مصباح یزدی خاطر نشان کردند:حرکت های شمال آفریقا و بخشی از خاورمیانه همین مشکل را دارند، و هرجا رهبری دینی باشد که مردم علاقه مند او باشند، وحدت حاصل می شود و نمونه آن تونس است که نسبت به سایر کشورهای انقلابی موفق تراست .
ایشان با بیان اینکه ایده و رهبری واحد برای اجرای احکام اسلامی ایجاب می کند که سعی کنیم وحدت، و هماهنگی را حفظ کنیم، گفتند: برخی مسائل ایجاب می کرد که حضرت امام (ره) تنوع سلیقه ها را بپذیرند؛ بنابر این بر وحدت و همدلی تاکید داشتند.
عضو خبرگان رهبری با بیان این که منافع فردی ، گروهی و خانوادگی و عدم اخلاص در بعضی افراد باعث میشود وحدت در جامعه ایجاد نشود، افزودند: ایدهآل آن است که همه یک راه و یک هدف داشته باشند؛ البته این که همه باید یک جور فکر کنند، هرگز شدنی نیست؛ چون انسانها با هم تفاوت دارند.
معظمله با بیان این که هر چه جامعه از سطح معلومات و آگاهی بالاتری برخوردار باشد، امکان وحدت بیشتر میشود، گفتند: باید منافع جامعه و اسلام را بر منافع شخصی مقدم بداریم و شناخت، آگاهی و بصیرت مردم را بالا ببریم و با کنترل هوای نفسانی به فکر منافع اسلام باشیم.
*برخی فقط برای منافع خود و اطرافیانشان ارزش قائلند!
رییس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) یادآور شدند: همیشه در بین مردم کسانی هستند که شناختشان عمیق نیست و برای منافع خود و خانواده و اطرافیان بیش از دیگران ارزش قائل هستند و در حالی که دم از قانون و حمایت از مستضعفین میزنند، اما وقتی منافع خودشان به میان می آید این حرفها رنگ می بازد.
ایشان ادامه دادند: زمانی در جامعه مشکل پیدا میشود که کسانی با رموز روانشناختی و تبلیغات، بر باطل، لباس حق میپوشاندند و اهداف پلید را با لباس اسلامی دنبال میکنند و کار به جایی میرسد که اختلاف بین همرزمان و دوستان به وجود می آید و این مسائل کمابیش بوده و امروز نیز وجود دارد و دلیل آن این است که تجربه شیطان بیشتر شده است.
معظمله با اشاره به جنگ جمل ونقش همسر پیامبر (ص) و برخی اصحاب ایشان در این جنگ، گفتند: امروز با صحنههایی مواجه هستیم که انسان را میفریبد؛ بنابراین باید ببینیم که چه کسی حق می گوید، اول حق را بشناسیم اگر حق را شناختیم میتوانیم پیروان حق را بشناسیم و بدانیم از چه کسانی فاصله بگیریم.
آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر اینکه نباید تنها به شعار وحدت اکتفا کنیم، باید ببینیم حق کجاست،تصریح کردند:تلاش کنیم به حرکتها و شعارهای نمادین اکتفا ننماییم و احتمال دهیم که در زیر این حرکتهای پرزرق و برق اهداف دیگری نیز وجود دارد.
ایشان با بیان این که وحدت یک ارزش اسلامی است، گفتند: در مسایل سیاسی تعارض ارزش ها همیشه وجود داشته و باید همیشه حق را رعایت کرد و از کسی حمایت کنیم که حجت شرعی داشته باشیم و بیخودی او را مطلق ندانیم و یا سوءظن بیمورد نداشته باشیم.
*به ظواهر اکتفا نکنیم
عضو خبرگان رهبری خطاب به حضار اذعان داشتند:در مورد اشخاص نباید تنها به ظواهر اکتفا کرد و اگر بدون تحقیق به کسی اعتماد کردید و مشکل اعتقادی و اخلاقی داشت، مسئول هستید.
ایشان تصریح کردند: کسی که رأی را به صندوق میاندازد در نمایندگی آن شخص شریک است.
آیت الله مصباح یزدی،یادآورشدند: وحدت باید در جهت حق باشد اگردر این جهت نباشد با مارکسیستها و جنایتکارها هم میشود، وحدت داشت.
*آیا انقلاب اسلامی برای زدوبندهای انتخاباتی شکل گرفت؟!
معظمله ادامه دادند: وحدتی که بر اساس حق باشد، مطلوب ماست، اما وقتی آدم با کسانی تبانی کند و منافعی را تقسیم نماید که موجب وحدت شود آیا این درست است؟ وقتی ایام انتخابات نزدیک میشود، با باندهای مختلف تماس میگیرند و زدوبند میکنند که چه کسی نماینده شود، اینها را ما می دانیم، حالا هیچچیزی نگوییم تا وحدت حاصل شود! آیا انقلاب ما برای این به وجود آمد؟
رییس مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) تصریح کردند: آیا صدها و هزارها شهید دادیم که عدهای قدرت را در دست بگیرندو منافع را بین خود تقسیم کنند و حقوق 90درصد در جیب 10درصد باشد و بروند در هر کشور خارجی زندگی کنند و کسی هم حق نداشته باشد، مطالبه کند؟
ایشان با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفتند: خداوند با عالمان عهد بسته که با سیلی ظالمان و گرسنگی مظلومان سازش نکنند، اگر با ظالمانی که اموال کلان مردم را تصرف کرده اند، وحدت داشته باشیم، پس عهدی که خدا از عالمان گرفته چه میشود؟
آیت الله مصباح یزدی یادآور شدند: اگر انسان با اینها نسازد، متهم به مخالفت با وحدت و ضد ارزشهای انقلاب میشود؛ بنابراین یا انسان باید پای خود را به این میدان نگذارد و اگر گذاشت باید محکم بایستد.
*بر اصول پایدار باشیم
معظمله در پایان تصریح کردند: ما در حال امتحان هستیم و شرایطی که امروز پیش آمده برای این زمان است و حضور در جبهه یک نوع امتحان بود و حضور در صحنههای سیاسی و پایداری بر این اصول، امتحان دیگری است؛ بنابراین به یکدیگر سفارش کنیم که مواظب حق بوده و بر آن پایدار باشیم.