پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه گیلان از افزایش تعداد مدارس وابسته به حوزه علمیه در گیلان از 30 مدرسه به 100 مدرسه در سال 91-92 خبر داد.

حجت الاسلام محمد لاکانی در گفت‌وگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با اشاره به برنامه ریزی دشمنان برای ایجاد انحراف در جوامع اسلامی به خصوص جامعه ایرانی، بر  ضرورت انجام کارهای نوین تبلیغی در حوزه دین تاکید کرد.

وی در ادامه، طرح تبلیغ اینترنتی را یکی از برنامه های مهم در دست اجرای معاونت تبلیغ حوزه علمیه گیلان برشمرد و افزود: قصد داریم در این طرح که به عنوان یکی از شیوه های نوین تبلیغی محسوب می شود از تعدادی افراد شایسته و متخصص در زمینه مسائل دینی و همینطور محیط مجازی اینترنت استفاده کنیم.

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه گیلان هدف از طرح تبلیغ اینترنتی را گسترده تر کردن دامنه تبلیغ و ارائه و تبیین مبانی دینی و انسانی برای مخاطبین استفاده کننده از فضای مجازی اینترنت عنوان کرد.

حجت الاسلام لاکانی به اجرای طرح منبر مجازی اشاره کرد و گفت: در واقع این طرح نیز یک کار ابتکاری متکی بر ابزار اینترنت و فضای مجازی سایت و وب سایت می باشد که با توجه به خلأهای موجود، تدابیر لازم برای عملی شدن این طرح در حال برنامه ریزی و اجرا است.

 وی با اشاره به اینکه هم اکنون یک سوم مدارس وابسته به حوزه های علمیه در گیلان وجود دارد که بازخوردهای بسیار مطلوبی را در زمینه های فکری، اخلاقی، تربیتی، اجتماعی و حتی علمی و پژوهشی به دنبال داشته است، تصریح کرد: با توجه به تقاضای دانش آموزان و خانوده های آنها، مسئولین آموزش و پرورش و نیز مبلغین برای گسترش این مدارس و ارتقای آن به سطوح تحصیلی بالاتر، در تلاش هستیم تا در سال 92-91 با فراهم کردن مقدمات و بسترهای لازم تعداد این مدارس را به 100 مدرسه در استان افزایش دهیم. 

حجت الاسلام لاکانی با بیان اینکه بررسی های به عمل آمده در گیلان نشان می دهد که بسیاری از مناطق تبلیغی حتی در دوره های کوتاه مدت تبلیغی مانند ماه رمضان و محرم در استان فاقد روحانی می باشد، افزود: برنامه ریزی شده است تا به این مناطق روحانی اعزام شود و اگر امکان حضور روحانی به صورت بلند مدت در این مناطق ممکن نبود حتی المقدور  امکان حضور مبلغین در دوره های کوتاه مدت تبلیغی را فراهم کنیم.

معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه گیلان، اظهار داشت: با همکاری این معاونت با بسیج طلاب و روحانیون در خصوص اجرای طرح بسیج سازندگی موفق شدیم تا تعدادی از مبلغان طرح هجرت را به همراه بسیجی های آماده و داوطلب به مناطق محروم برای انجام کارهای تبلیغی و نیز سازندگی اعزام کنیم.

وی با اشاره به تلاش در جهت ایجاد سامانه تبلیغی جهت تهیه آمار دقیقی از مبلغان و نیز مناطق تبلیغی در گیلان، گفت: در واقع این  اقدام در جهت ایجاد شناسنامه از مناطق مختلف و نیازهای خاص تبلیغی آنها صورت می گیرد تا  مبلغین با آگاهی بالا و شناسایی نوع مخاطبین خود، در عرصه های تبلیغی موفقیت بیشتری را کسب نمایند.

حجت الاسلام لاکانی خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز شدید مردم در مناطق تبلیغی به خدمات مشاوره ای، این معاونت در تلاش است تا از یک سو با برگزاری دوره های مشاوره ای، مبلغان را برای ارائه خدمات مشاوره ای آموزش دهد و از سوی دیگر با اعزام مشاوران خبره از قم به صورت دوره ای به مناطق محروم نیازهای مشاوره ای را در مناطق مذکور برطرف کند.

وی در پایان با تاکید بر این مطلب که یک ارگان و سازمان خاص هیچگاه بدون کمک و یاری سایر مسئولین در نهادهای مختلف قادر نخواهد بود تا در بحث های فرهنگی و تبلیغی به موفقیت بالایی دست یابد، گفت: در واقع هدف ما با توجه به شرایط کنونی جامعه این است که با عملی کردن برنامه های مختلف کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت، هم آفت های فعلی را دفع کنیم و هم با پیش بینی آسیب های محتمل در آینده از بروز آنها در جامعه جلوگیری کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha