پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدرسه علميه نرجس (عليها السلام) مشهد در اطلاعيه اي از اندیشمندان و فرهیختگان دعوت نموده تا آثار پژوهشي خود را به مناسبت دومین سالگرد ارتحال استاد طاهایی، مؤسس اين مدرسه، ارائه دهند.

به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، نخستين محور اين فراخوان با عنوان «اهمیت و ضرورت تعلیم و تربیت دینی» در زمينه موضوعاتي همچون «فلسفه تأکیدات اسلام به علم آموزی»،«اهمیت و ضرورت رشد خلاقیت و درک عمیق آموزه‌های دینی»، «زیان ها و پیامدهای سطحی نگری در تعلیم و تربیت»، «ضرورت و شیوه‌های تعیین الگوی پیشرفت علمی- فرهنگی با تأکید بر علوم دینی»، «ضرورت و شیوه‌های حفظ اصالت‌ها و ریشه ها در نظام تعلیم و تربیت» و «ضرورت شیوه‌های صحیح حفظ هویت ملی در نظام تعلیم و تربیت» اعلام شده است.

بر اساس اطلاعيه مذكور، «استفاده از ظرفیت‌های ملی، مذهبی، فرهنگی، هنری، ورزشی و اقتصادی در انتقال مفاهیم»، «نقش الگوها و نخبگان در فراهم سازی بسترهای مناسب برای تعلیم و تربیت دینی»، «نقش محیط و دوستان در تعلیم و تربیت دینی»، «نقش خانواده در تعمیق و فهم درست آموز‌ه های دینی»، «طراحی نظام مطلوب در تعلیم و تربیت (در مقاطع مختلف تحصیلی، حوزوی و دانشگاهی)» و «تربیت مجریان مستعد و لایق» در قالب محور «بسترها و لوازم تعلیم و تربیت دینی» از ديگر موضوعات اين فراخوان مي‌باشد.

همچنين سومين محور اين فراخوان با عنوان «روش‌ها و راهکارهای مناسب برای انتقال مفاهیم و ارزش‌ها» است كه علاقمندان مي‌توانند در زمينه «بهره‌مندی از روش‌های  تدریس اثربخش»، «لزوم ارزیابی اصلاح و روزآمدی روش های تعلیم و تربیت» و «ارائه الگوهای صحیح طراحی نظام مطلوب در تعلیم و تربیت (در مقاطع مختلف تحصیلی، حوزوی و دانشگاهی)» آثار خود را ارائه دهند.

بر همين اساس، عنوان «استاد طاهائی و تعلیم و تربیت» با موضوعاتي همچون «استاد طاهائی و پایه ریزی نظام آموزش دینی برای زنان مسلمان»، «آسیب شناسی فرهنگی تربیتی از دیدگاه استاد طاهائی»، «استاد طاهائی و استفاده از روش‌های نو و کارآمد در تعلیم و تربیت»، «استاد طاهائی و فراهم سازی بسترهای مناسب برای تعلیم و تربیت»، «استاد طاهایی و تربیت معلمان و مجریان متعهد و لایق» و «استاد طاهایی و طراحی نظام مطلوب در تعلیم و تربیت (در مقاطع مختلف تحصیلی)» از ديگر موارد خواسته شده در اين فراخوان است.

پنجمين محور اين فراخوان نيز با عنوان «آسیب شناسی و چالش‌های تعلیم و تربیت در مقاطع مختلف» است كه مواردي همچون «آسیب شناسی برنامه ریزی»، «آسیب شناسی محتواهای آموزشی»، «نارسائی و تعارض در ارائه متون و محتواهای دینی» و«ضرورت تحول در کتاب‌های درسی (در مقاطع تحصیلی، حوزوی و دانشگاهی)» مورد ارزيابي قرار خواهد گرفت.

بر اساس اين فراخوان، مقالات ارسالي باید علمی- پژوهشی بوده و برای اولین مرتبه حداقل در 15 و حداکثر  30صفحه یک رو و 250 کلمه ارائه شود و تاکنون درفراخوان یا نشریه دیگری چاپ یا  شرکت داده نشده باشد.

مقاله بايد با نرم افزارWord 2007 و با فونت Mitra  به اندازه 15 تایپ و لوح فشرده آن نيز به همراه مقاله به دبیرخانه همایش به نشاني مشهد- انتهای خیابان دانش غربی- مدرسه علمیه نرجس (عليها السلام)  کدپستی: 9135914113 ارسال شود.

همچنين اين امكان وجود دارد كه متن کامل مقاله به آدرس اينترنتي به نشاني http://www.tahaie.org ،   http://www.tahaie.com  و   http://www.tahaie.net  ارسال گردد.

گفتني است، همچنين پژوهشگران می‌توانند در زمینه‌های فوق طرح هاي پيشنهادي خود را در زمينه اموري مانند نقاشی، عکس، انیمیشن و ... ارائه دهند.

شايان ذكر است، متقاضيان مي‌توانند تا 31 خرداد 91 چکیده مقالات خود و آثار مربوطه را تا 10 مهرماه 91 ارائه دهند.

گفتنی است حقوق این آثار در صورتیکه درجشنواره حائز رتبه گردد متعلق به پژوهشکده نرجس(عليها السلام) است.

متقاضيان مي‌توانند جهت كسب اطلاع بيشتر با  نمابر: 8591116 و تلفن: 8595040   -  8544677 تماس بگيرند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha