حجت الاسلام و المسلمین محمد تقی قندی در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: یکی از وظایف مهم حوزههای علمیه خواهران در مسایل سیاسی به ویژه انتخابات، بصیرت بخشی به تودههای مردم در خصوص فعالیتها و توطئههای دشمنان و معاندان نظام اسلامی و نیز تبیین شاخصههای حرکت سیاسی از نگاه اسلامی است.
وی افزود: در همین خصوص ما در گذشته دورههای بصیرت بخشی ویژه بانوان طلبه را برگزار کرده ایم و در آستانه انتخابات نیز این برنامه در راستای فعالیتهای تبلیغی خواهران طلبه ادامه خواهد داشت.
معاون فرهنگی –تبلیغی حوزههای علمیه خواهران همچنین با اشاره به نقش خطیر بانوان طلبه در عرصههای تبلیغی بیان داشت: بانوان طلبه طبعا باید اول خودشان آگاهی و بصیرت لازم را پیدا کنند تا بعد در روشنگری و آگاهی بخشی به مردم موفق باشند.
وی با تاکید بر لزوم حفظ شان و جایگاه پدری حوزههای علمیه در عرصههای سیاسی و اجتماعی کشور به خصوص بحث انتخابات گفت: در فعالیتهای سیاسی، رعایت شان و شخصیت حوزوی در گفتگوها و تعاملات با اقشار مختلف مردم از سوی حوزویان ، امری ضروری است.
حجت الاسلام و المسلمین قندی ادامه داد: در فضای سیاسی کشور باید زمینه جذب حداکثری و بازگشت خطاکاران سیاسی وجود داشته باشند و اشتباهات ناخواسته افرادی که عنادی با نظام اسلامی نداشته و ندارند، بخشیده شود.
وی اضافه کرد: در شرایط فعلی آنچه اهمیت دارد، تاکید بر وحدت ملی در سایه تبعیت از ولایت فقیه است تا بسترهای تفرقه افکنانه در کشور برچیده شود.
معاون فرهنگی- تربیتی حوزههای علمیه خواهران با اشاره به این که حوزههای خواهران به هیچ وجه وارد بحث مصداقی درباره کاندیداها و حمایت از افراد نمی شود، اظهار داشت: به مدارس علمیه خواهران سراسر کشور بخشنامه کردهایم که تنها در چارچوب تبیین اصول فعالیت کنند و شان حوزه نیز ایجاب میکند که از تبلیغ افراد خاص بپرهیزد.
وی افزود: معیارهای فرد اصلح را میتوان به خوبی بر اساس چارچوب موازین اسلامی و نیز عنایت به فرمایشات و رهنمودهای امام و رهبری شناسایی کرد.