به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمين محمدصادق يوسفي مقدم در ديدار رئيس دفتر تبليغات اسلامي و اعضاي هيئت علمي و محققين مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم با حضرت آيتالله جوادي آملي با ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های این مرکز، گفت: اين اواخر در تمام شهرها، مراكز استاني، دانشگاه ها و آموزش و پرورش وسايردستگاه ها نسبت به قرآن توجه خوبي شده است وفعاليت هاي قرآني توسعه پيدا كرده است، اما اگر اين فعاليت ها وتوجهات با رويكرد مثبت وروش منطقي براي استفاده از قرآن همراه نباشد، خدايي ناكرده مي تواند يك تهديد باشد.
وي افزود: انتظار مراكز قرآني و اعضاي هيات علمي و محققين مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم اين است كه از محضر حضرت آیت الله جوادی آملی منشوري را براي فعاليت هاي قرآني دريافت كنند.
رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم ادامه داد: مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم با داشتن هفت گروه علمي فعاليتهاي گستردهاي در عرصههاي قرآني در سالهاي اخير داشته است.
وي ادامه داد: يكي از گروه هاي اين مركز، گروه دايرة المعارف قرآني است كه در اين گروه بيشترين توجه به تهيه منابع قرآني است وبه عبارت ديگر، منابعي كه مي تواند براي قرآن پژوهان مفيد باشد تهيه مي شود.
حجت الاسلام و المسلمين يوسفي مقدم، به تدوين دائره المعارف نوجوانان كه متناسب با سنين نوجواني است در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: گروه فرهنگ نامه هاي قرآني از ديگر گروه هاي مركز فرهنگ و معارف قرآن گروه فرهنگ قرآن است كه حدود33 جلدآن تدوين شده وكتاب سال جمهوري اسلامي ايران در سال 90 نیز حاصل فعاليت هاي اين گروه است.
وي، مأخذشناسي وطبقه بندي اطلاعات را يكي ديگر از گروه هاي مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم عنوان کرد و گفت: این گروه علمی وظيفه دارد، پيشينه شناسي وجايگاه پژوهش ها را تعيين كند.
رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم، گروه تفسيرترتيبي وترجمه را از ديگر گروه هاي اين مركز دانست و خاطرنشان كرد: تفسيرآموزشي براي حوزويان و به درخواست حوزه توسط مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم تدوين شده و4 جلد آن منتشر گرديده است.
وي ادامه داد: تفسيرويژه دانشگاهيان نيز در حال نمايه شدن وتفسير ويژه اصناف و تفسير متناسب با فهم كودكان نيز فراهم آمده است كه در آينده ارائه خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمين يوسفي مقدم همچنين به معرفي گروه تفسيرموضوعي به عنوان يكي ديگر از گروه هاي مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم اشاره كرد.
وي همچنين گروه علوم قرآني را از ديگر گروه هاي مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم برشمرد و افزود: از جمله فعاليت هاي اين گروه آن است فعاليت هاي جديد علوم قرآني مثل مطالعات روش شناسي مورد بررسي قرار مي گيرد.
رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه اين مركز وارد عرصه پاسخگويي به نيازهاي نوآمدوامروزي جامعه شده است، گفت: البته اين مسير با دشواريها و چالش هايي همراه است.
براساس گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي، وي در پايان خاطرنشان كرد: در اين مسير دشوار بدون راهبر و مرشد نمي توان حركت كرد و همه به حضرت آيت الله جوادي آملي به عنوان مرشد نگاه مي كنند وانتظار دارند ايشان چراغ راه باشند.