به گزارش مرکز خبر حوزه حجتالاسلام والمسلمین احمد زادهوش امروز در همايش علمی پژوهشی هنر و تبليغ كه در سالن همايشهاي دفتر تبليغات اسلامي قم برگزار شد، گفت : تاكنون اقدامات مناسبي در زمينه تبليغ صورت گرفته است، اما جاي كارهاي پژوهشي و همانديشي كارشناسان در اين عرصه خالي بوده است.
وي افزود: در سالهای گذشته انسجام در بحث هنر و تبليغ وجود نداشت و حتي توليدات علمي ما نيز در اين عرصه به شدت كم بود.
معاون فرهنگي- تبليغي دفتر تبليغات اسلامي خاطرنشان کرد: آنچه امروز در جامعه شایع است، جدايي كارشناسان مذهبي در امر تبليغ و هنرمندان در عرصه هنر است؛ بنابراين ضرورت برگزاري چنين همانديشيهايي احساس ميشود.
وي با اشاره به جدايي هنر و تبليغ در سطح جامعه، تصريح كرد: برخي اقدامات موجب افزايش شكاف ميان اين دو عرصه شده و اين ديدگاه را در جامعه به وجود ميآورد كه روحانيون و مبلغان با هنر مخالف بوده و از سوي ديگر هنرمندان نيز ميانه خوبي با مذهب ندارند!
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش با بيان اينكه هنر و تبليغ ديني هر دو از فطرت انساني و ارزشهاي ناب الهي سرچشمه ميگيرند، افزود: بايد با برگزاري چنين برنامههايي نسبت به همانديشي هنرمندان و مبلغان اقدامات جديتري صورت گيرد.
معاون فرهنگي - تبليغي دفتر تبليغات اسلامی ادامه داد: این دفتر اهتمام جدي به امر همانديشي هنر و تبليغ داشته و در اين راستا تلاش زيادي صورت گرفته است.
وي تاکید کرد: پيوند ميان هنرمندان و مبلغان و نيز همبستگي ميان اين مفاهيم موجب شكوفاييهايي در عالم معنويت شده و شفافسازي در اين عرصه را در پي خواهد داشت، زيرا اين امر امروز مسئله روز جهان و بشريت تلقي ميشود.
حجت الاسلام والمسلمین زادهوش در پایان با بيان اينكه مقالات رسيده به اين همايش در سه مجلد شامل نشريه منبر، آفرينه و مجلهاي تخصصي منتشر خواهد شد، گفت: حدود 70 مقاله تخصصي به اين همايش ارسال شده كه كار داوري و انتخاب آثار برگزيده توسط داوران و كارشناسان خبره انجام شده است.