به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر کل امور مبلغان جامعة المصطفی، در اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای مدیریت ارتباطات و بین الملل مجتمع آموزش عالی فقه، با توجه به شکل پیدایش شیعه، اظهار داشت: شیعه با تعداد کمی از یاران و اصحاب پیامبر(ص) به وجود آمد. اما طبق آمار، اکنون شیعه به برکت حقانیتی که دارد، سی درصد جمعیت مسلمانان را تشکیل میدهد.
معارفی، با اشاره به علل رشد شیعه، افزود: در گذشته، مجامع علمی و مذهبی اهل سنت، مذهب شیعه را در نظر نمیگرفتند، اما اکنون، شیعه در کنار مذهب اهلسنت نگریسته میشود و به آن ارزش خاصی داده میشود.
مدیرکل امور مبلغان و دانشآموختگان المصطفی، با بیان این که در متون اسلامی، عدالت شرط هر مسئولیت شرعی است، بیان کرد: مسلمانان غیر شیعه در تاریخ میدیدند که حکام آنها شرط عدالت را ندارند، به همین جهت رو به افکار شیعی میآوردند و در مقابل جور حاکمان قد علم میکردند.
وی، با اشاره به دیدگاه جرق جرداق مسیحی در مورد تشیع، ابراز داشت: این اندیشمند مسیحی میگوید «در هر قسمتی از تاریخ که انقلابی به وقوع پیوست، جایگاه امیرالمؤمنین(ع) را میتوان در آن نگریست».
مدیر کل امور مبلغان جامعة المصطفی در ادامه با اشاره به جایگاه این نهاد بین المللی، گفت: چندی پیش دانشگاه آکسفورد انگلیس، الازهر مصر، المدینه عربستان و جامعه المصطفی را مراکز تأثیرگذار در جهان اسلام معرفی کرد.
معارفی ادامه داد: دانشگاه آکسفورد، در چند ماه آینده، همایشی با عنوان "دانشگاههای تأثیرگذار جهان اسلام" برگزار میکند که در رابطه با سه دانشگاه الازهر، مدینه و المصطفی با موضوعات دانشآموختگان، متون درسی، استادان، کارهای قابل توجه ریاست دانشگاه، تاریخ پیدایش دانشگاه، میزان ارتباط دانشآموختگان با دانشگاه و ارتباط دانشآموختگان با علما و بزرگان آن کشور، اعلام فراخوان نموده است.
وی با بیان این که اخبار جامعه المصطفی توسط خبرگزاریهای بین المللی رصد میشود، یادآور شد: گردهمایی دانشآموختگان که مدتی پیش به اتمام رسید، به زبانهای مختلف در جهان انعکاس پیدا کرد و مورد ارزیابی مجامع علمی-مذهبی جهان قرار گرفت.
معارفی، با اشاره به جایگاه ارتباطات در دانشگاه بینالمللی المصطفی، عنوان کرد: مدیریت ارتباطات و بینالملل، پل ارتباط جامعهالمصطفی در بخشهای مختلف با دنیای معاصر است.