به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام حجامی، مسئول بخش علمی جشنواره علامه حلی، چهارشنبه شب (3 اسفندماه) در این نشست با اشاره به نحوه انتخاب آثار در بخشهای مختلف، اظهارداشت: امسال نحوه انتخاب آثار به شکل طبقه بندی شده و در پایهها و سطوهای تحصیلی انجام میگیرد؛ انتخاب کتابهای این جشنواره نیز در چهار سطح و با توجه به سطوح تحصیلی انتخاب میشود.
وی افزود: در بخشهای مختلف نسبت ارحجیت محتوا به شکل مقالات با توجه به سطح تحصیلی طبقه بندی میشود.
دبیر عملی جشنواره علامه حلی با ذکر این مطلب که برای تشخیص برترین آثار، گروههای تخصصی ارزیابی تشکیل شده است، ادامه داد: هفتاد درصد آثار در ارزیابیهای اولیه از گردونه رقابت حذف شدند و با حضور استادان حوزه و پژوهشگران برتر حوزوی، کار ارزیابی آثار راه یافته به دور دوم آغاز میشود که این فرایند به شکل شبانه روزی و با مجاهدت علمی این اساتید صورت میگیرد.
حجت الاسلام حجامی خاطرنشان ساخت: امسال سه هزار اثر به دبیرخانه قم ارسال شد که کار داوری این آثار بسیار مشکل بود.
در ادامه این نشست حجت الاسلام والمسلمین گودرزی، دبیر اجرایی جشنواره نیز در سخنانی خاطرنشان کرد: این جشنواره در پروسه ای مستمر و سراسری اقدام به جذب آثار پژوهشی طلاب جوان کشور نموده است و در این مسیر گروههای مختلفی به شکل شبانه روزی در پی فراهم کردن زمینههای برگزاری این جشنواره علمی هستند.
وی افزود: امسال در بخش علمی از توان علمی و تخصصی 80 تا 100 ارزیاب متخصص در زمینههای پژوهشی استفاده شده است و فعالیتهای اجرایی این جشنوار از دو ماه پیش به صورت شبانه روزی دنبال میشود؛ امسال 327 اثر، امتیاز بالای 70 گرفتند و امسال 75 نفر به عنوان افراد برگزیده انتخاب میشوند.
دبیراجرایی چهارمین جشنواره علامه حلی خاطرنشان کرد: حق اعتراض برای افرادی که دراین جشنواره رتبههای برتر را کسب نکرده اند بعد از همایش محفوظ است؛ به نحوی که اگر حقی از کسی در جریان ارزیابی و یا پروسه اجرایی ضایع شود، تمام حقوق، جوایز و رتبههای علمی به صورت علنی به وی بازگردانده میشود.